Area Manager Gelderland, Oost-Brabant en Limburg

Perselectief

Job title:

Area Manager Gelderland, Oost-Brabant en Limburg

Company:

Perselectief

Job description

Functie omschrijvingAls Area Manager in de regio Gelderland, Oost-Brabant en Limburg vertegenwoordig jij het merk De Walt, onderdeel van Stanley Black & Decker. Je bezoekt voornamelijk (technische) groothandelaren en je bent een echte relatiebeheerder.Je ontwikkelt een salesplan van Stanley Black & Decker en voert deze uit, je draagt bij aan een continue positieve ontwikkeling van de jaarlijkse omzet en je speelt een cruciale rol in het onderhouden en laten groeien van klantenrelaties in jouw regio.Dagelijks bezoek jij winkels die gericht zijn op de eindgebruiker. Dit zijn zowel de grotere winkelketens als de kleinere zelfstandige winkels. Je vergroot de zichtbaarheid in de winkels en je zorgt dat het winkel personeel op de hoogte is van de producten. Daarnaast werk je nauw samen met je collega’s op de binnendienst en heb je veel contact met de (key) accountmanagers.Functie eisenJe hebt een commerciële achtergrond en bent een uitstekende onderhandelaar. Je bent sterk in het bouwen van relaties en hebt affiniteit met techniek. Daarnaast kun je prioriteiten stellen en heb je cijfermatig inzicht. Daarnaast beschik je over:

  • mbo/hbo werk- en denkniveau;
  • woonachtig in de regio;
  • enkele jaren ervaring in een commerciële en/of technische functie;
  • kennis van MS office.

BedrijfsprofielStanley Black & Decker is ’s werelds grootste en meest toonaangevende producent en leverancier van elektrisch- en handgereedschap en accessoires. Sinds de oprichting in 1843 is het doel van de organisatie heel simpel geweest: zorgen voor hulpmiddelen en oplossingen die het leven makkelijker maken. Met producten die in meer dan 100 landen te verkrijgen zijn, is Stanley Black & Decker vandaag de dag een gevestigde naam in de markt en een fabrikant van kwaliteitsproducten. De organisatie is beursgenoteerd en dé absolute marktleider. Stanley Black & Decker kent een sales & marketing gedreven karakter. De Benelux organisatie telt ongeveer 130 medewerkers. De kernwaarden zijn: integriteit, verantwoordelijkheid, respect, snelheid, flexibiliteit, visie en grenzeloosheid staan voor vooruitstrevend zijn in een omgeving van constante innovatie en positieve verandering.ArbeidsvoorwaardenAls Area Manager heb je een zelfstandige functie binnen een dynamische organisatie. Er zijn (internationale) doorgroeimogelijkheden en het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring. Daarnaast is er een uitstekende bonusregeling en krijg je een leaseauto, onkostenvergoeding en 30 vakantiedagen.Heb je interesse in de vacature of wil je meer weten? Stanley Black & Decker heeft de Werving & Selectie voor deze vacature bij Perselectief B.V. neergelegd. Bel of app gerust even met Lisanne Bronkhorst, recruitment consultant. Je kunt haar bereiken via 06-51292445 of mail naar [email protected] en we spreken elkaar snel!

Expected salary

Location

Limburg – Gelderland

Job date

Thu, 10 Oct 2024 06:53:38 GMT

To help us track our recruitment effort, please indicate in your email/cover letter where (vacanciesineu.com) you saw this job posting.

To apply for this job please visit jobviewtrack.com.

Job Location