Claims Manager

Unique

Job title:

Claims Manager

Company:

Unique

Job description

Als Claims Manager bij onze organisatie ben je de drijvende kracht achter onze dynamische schadeafdeling. In deze rol speel je een sleutelrol bij het ondersteunen van onze klanten en het waarborgen van een vlotte en nauwkeurige schadeafhandeling. De uitdagingen die je tegenkomt zijn divers en vereisen dat je snel kunt schakelen in een omgeving die voortdurend in ontwikkeling is.

  • Claimsverwerking: zorgvuldig en tijdig afhandelen van schadeclaims;
  • Uitvoeren van betalingen: verantwoordelijk voor correcte en tijdige uitbetalingen;
  • Verzorgen van in- en externe rapportages: nauwkeurig opstellen van rapportages;
  • Optimaliseren van de gegevensaanlevering: identificeren en implementeren van verbeteringen;
  • Correspondentie naar deelnemers: heldere en klantgerichte communicatie met betrokkenen.

Bij onze organisatie kom je in een gedreven team terecht waar hard wordt gewerkt. Collega’s helpen elkaar wanneer dat nodig is en elke ochtend is er een gezamenlijke dagstart, waar waardevolle initiatieven ontstaan. Omdat wij een groeiende organisatie zijn, heerst er veel dynamiek en verandering op de afdeling.

  • Een salaris van €3500 – €4300 per maand;
  • Tijdelijk met uitzicht op vast contract;
  • Flexibele werktijden (32-40 uur per week);
  • 28 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
  • Een 13e maand;
  • Reiskostenvergoeding.

Wij zoeken een ervaren Claims Manager met een proactieve en klantgerichte instelling.

  • HBO werk- en denkniveau, certificaat WFT Basis en Inkomen vereist;
  • Minimaal 2 jaar ervaring in pensioen-/levensverzekeringen;
  • Vloeiend in Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Empathisch en sterk in klantcontact en teamverband;
  • Innovatief met een visie op procesoptimalisatie.

Gelegen in Hoofddorp, biedt onze organisatie innovatieve verzekeringsoplossingen op het gebied van leven en arbeidsongeschiktheid. Met een focus op B2B-dienstverlening en een sterke Europese aanwezigheid, onderscheidt onze organisatie zich door een dynamische en ondersteunende bedrijfscultuur.In ons moderne kantoor heerst een sfeer waar successen gevierd en resultaten erkend worden. Met faciliteiten die bijdragen aan een productieve werkdag, stimuleren we professionele ontwikkeling en bieden we ruimte voor persoonlijke groei binnen een hecht teamverband. Ben jij klaar voor de volgende stap als Claims Manager? Solliciteer nu!Wij geloven in gelijke kansen en onze vacatures staan voor iedereen open.Je bent 1 stap verwijderd van jouw nieuwe baanBen je enthousiast over deze baan en zie jij het helemaal zitten? Laat dan jouw gegevens achter en solliciteer gelijk. Een recruiter van Unique neemt zo snel mogelijk contact met jou op om jou verder te leren kennen en de match te maken.Wat beloven wij jou?We zorgen voor de matchmakingGa je op sollicitatiegesprek? Geen zorgen, wij helpen je hierbijHeb je de baan, dan is flexibele betaling mogelijkVoornaamAchternaamE-mailadres 0″ x-transition.opacity> Bedoelde je ?Bevestig E-mailadresMobiel telefoonnummerVoer een geldig telefoonnummer in. Bijvoorbeeld +31612345678, 0031612345678 of 0612345678.Plaats (optioneel)CV (optioneel)Bij Unique kijken we verder dan alleen een cv, maar heb je een cv die je graag met ons wilt delen dan kan dat. Upload hier je cv met of zonder foto, het is helemaal aan jou.*Indien je een foto opneemt in je cv geef je ons en RGF Staffing the Netherlands toestemming om deze te verwerken en te delen met (potentiële) opdrachtgevers.Motivatie (optioneel)Omschrijf in een paar zinnen waarom deze baan jou op het lijf geschreven is.Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.VerstuurNog vragen?Wil je meer weten over de functie? Of bijvoorbeeld het werken via Unique? Wat je vraag ook is, ik ben bereikbaar voor jou.Dena KooijmanBezoekadresUnique Uitzendbureau Hoofddorp
Paalbergweg 2 -4
1105 AG Amsterdam1Sollicitatie verstuurd? Wat leuk! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.2Vinden wij ook dat de vacature bij je past? Dan leren we je graag beter kennen in een persoonlijk intakegesprek.3Na een goede intake doen we een aanbeveling bij onze opdrachtgever.4Ziet de opdrachtgever ook een match? Dan word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.5Nieuwe baan in de pocket! Welkom bij Unique. Onderteken je contract en krijg een warm welkom.

Expected salary

€3500 – 4300 per month

Location

Hoofddorp, Noord-Holland

Job date

Fri, 04 Oct 2024 02:44:23 GMT

To help us track our recruitment effort, please indicate in your email/cover letter where (vacanciesineu.com) you saw this job posting.

To apply for this job please visit jobviewtrack.com.

Job Location