Senior Controller til Finance i Basico

Basico

Job title:

Senior Controller til Finance i Basico

Company:

Basico

Job description

Brænder du også for at supportere forretningen og lære fra dig i en rolle som faglig specialist?Så er det nu, du skal læse med!Der sker en masse spændende i vores interne finansafdeling. Som Senior Controller i Basico får du ansvaret for egne opgaver i vores regnskabsfunktion. Du er faglig specialist i et lille – men ambitiøst – regnskabsteam, og du driver, vedligeholder og optimerer egne opgaver i Basicos interne økonomifunktion.Hvad kan vi tilbyde dig?Hos os vil du få en spændende hverdag med en bred kontaktflade ud i hele organisationen. Du får en central rolle i at sikre, at vores finansielle maskinrum kører som smurt, samtidig med at du vil blive involveret i at automatisere vores finansielle kerneprocesser.Du bliver en del af et team på fire kollegaer, hvis motto er, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Det er en del af vores DNA, at vi understøtter hinandens faglige udvikling, hvorfor vidensdeling og sparring er en fast del af hverdagen.Du vil komme med på Basico Academy, som er vores interne uddannelsesprogram, der skal sikre, at du udvikler dine faglige og personlige kompetencer – og kombineret med Basicos vækstrejse og udvikling i daglige arbejdsopgaver vil du få mulighed for at udvikle din rolle, i takt med at forretningen vokser.Hvilke opgaver indebærer rollen?Det skal vi sige dig. Du kommer bl.a. til at arbejde med følgende områder:

  • Månedsrapportering og opfølgningsmøder med forretningen
  • Analyser til support af vores servicelines
  • Måneds- og årsafslutnings opgaver
  • Compliance, herunder moms indberetning og afstemning mm.

Vi arbejder i ERP-platformen – Dynamics 365 Business Central – som vi er rigtig glade for, og som kaster en del effektiviserings- og optimeringsindsatser af sig. Disse opgaver løser vi sammen i teamet.Social kultur og sammenhold på tværs af BasicoI Basico går vi på arbejde for at gøre kunderne og hinanden til en succes. Det er os, kunderne ringer til, når supportfunktionen har behov for assistance eller står over for større forandringer. Vi er et konsulenthus i vækst og har det seneste år budt velkommen til flere end 140 Basico’ere. Samlet er vi 300+ fastansatte og selvstændige konsulenter, der skaber værdi som kundernes højre hånd og sparringspartner.Vores kontor i Tuborg Havn med udsigt til Øresund danner rammen om en kultur med høj faglighed, frie rammer og fællesskab. Vi har en flad organisationsstruktur og et åbent samarbejde på tværs af afdelinger og niveau. Du får derfor et bredt netværk og adgang til ny viden og et væld af fagligheder.Desuden vil du opleve, at det sociale liv bliver prioriteret højt, og få invitationer til sportsaktiviteter, kulturelle arrangementer, gastronomiske oplevelser, firmafester, fredagsvin og mere til.Vi kigger efter dig, der…Har erfaring med regnskabsopgaverne i en lignende virksomhed – måske i en lignende rolle. I hvert fald kender du opgaverne i en mellemstor virksomhed – og du brænder for at gøre processer effektive og digitale.Eller du har en faglig baggrund som revisor, men ønsker at få fingrene i opgaverne på den anden side af bordet og blive en del af et team og en virksomhed, hvor opgaverne vokser i takt med forretningen.I hvert fald har du:

  • En god værktøjskasse
  • Erfaring med effektivisering af processer
  • Evt. erfaring med Business Central
  • Flydende skriftlige og mundtlige kundskaber i dansk
  • En struktureret og her en detaljeorienteret tilgang til opgaverne
  • En HD-R eller cand.merc.aud.

Lyder det som dig?Send gerne dit CV allerede i dag. I dit CV ønsker vi at se uddybede beskrivelser af dine konkrete erfaringer med specifikke opgaver, samt detaljeret information om din erfaring med forskellige systemer. En ansøgning er ikke nødvendig, men inkluder gerne et par linjer om din motivation for at søge stillingen. Vi indkalder løbende til samtaler.Basico P/S er et konsulenthus som rådgiver og assisterer supportfunktionerne hos vores kunder inden for områderne CFO Services, Legal Services, Finance IT Services og People & Payroll Services. I mere end 20 år har vi hjulpet større danske og internationale virksomheder med rådgivning, interimsløsninger, rekruttering og projektassistance.

Expected salary

Location

Hellerup, Hovedstaden

Job date

Thu, 10 Oct 2024 22:10:31 GMT

To help us track our recruitment effort, please indicate in your email/cover letter where (vacanciesineu.com) you saw this job posting.

To apply for this job please visit jobviewtrack.com.

Job Location