Service Technicus Zuid-West

Carrier Commercial Refrigeration

Job title:

Service Technicus Zuid-West

Company:

Carrier Commercial Refrigeration

Job description

Overview:Het zelfstandig verrichten van aanleg-, installatie-, montage- en onderhoudswerkzaamheden. Tevens is de functionaris verantwoordelijk voor het oplossen van storingen, vervangen van defecte onderdelen en het inspecteren en van koel- en elektrotechnische installaties. Bijna alle koeltechnische handelingen kunnen zelfstandig worden verricht. Als service technicus ben je naast bovenstaande ook verantwoordelijk voor een correcte en juiste administratie (werkbon en aanvullende documenten). Voor complexe werkzaamheden kan een beroep worden gedaan op een technisch specialist. Je bent hét visitekaartje van Carrier richting de klant en voorbeeld voor collega’s. In deze functie rapporteer je algemene zaken aan de Teamleider Field Operations en technische zaken naar de Technisch Specialist waarmee je nauw samenwerkt in geval van problemen, calamiteiten of herhaalstoringen. Responsibilities:

  • Zelfstandig oplossen van storingen, inspecteren en onderhouden van koelinstallaties bij de klant. Hieronder kan worden verstaan: het oplossen van storingen, inspecteren en onderhouden van de koelinstallaties, structurele problemen of herhaalstoringen bij een klant terugkoppelen en/of op te lossen in samenwerking met een technisch specialist.
  • Actief handelen bij problemen bij klanten in overleg met een ervaren collega. Het mede voeren van een klantgesprek betreffende calamiteiten en het ondersteunen van klantverwachting(en). Het mede zorgdragen voor een optimale klanttevredenheid middels contact met de klant (vertrouwen en uitstraling) en het zoeken naar oplossingen.
  • Commercieel ingesteld en zorgt voor een actieve bijdrage aan de declarabele omzet.
  • Nauwe samenwerking in de regio met de ervaren collega’s, Teamleader Field Operations en de Technisch Specialist.
  • EH&S, ethiek en compliance: handelen overeenkomst richtlijnen Carrier

Qualifications:Technische opleiding, werk- en denkniveau 2/3, richting koeltechniek, aangevuld met onder andere een elektrotechnische opleiding. VCA-basis, NEN 3140, KTA en wettelijk vereiste opleidingen (w.o. ACB Natuurlijke Koudemiddelen). Minimaal 2 jaren praktijkervaring in een soortgelijke functie. Je bent analytisch, hebt uitstekend aanpassingsvermogen en bent een echte teamplayer. Daarnaast kun je ook zelfstandig werken. In deze functie word je uitgedaagd om jezelf continu te blijven ontwikkelen op technisch en gedragsmatig gebiedCompetenties:

  • Analytisch denkvermogen – Identificeert de kernoorzaak van problemen, zorgt dat er relevante informatie wordt verkregen en zoekt naar mogelijk oplossingen.
  • Aanpassingsvermogen – Past zich aan / weet om te gaan met stressvolle situaties, snel veranderende organisatorische omstandigheden en een onzekere (werk)omgeving.
  • Communicatieve vaardigheden – Drukt ideeën effectief uit om zich als een geloofwaardig en krachtig leider op te stellen.
  • Klantgerichtheid – Is gericht op handelingen om de huidige en toekomstige interne/externe klantbehoeften te overtreffen. Leeft zich in de klant in – Luistert naar de behoeften van de klant en begrijpt deze volledig.
  • Resultaatgerichtheid – Voltooit verplichtingen met precisie om de organisatie en alle medewerkers hun voordeel daar van te laten doen.
  • Accuraat / nauwkeurig – Probeert fouten te voorkomen en zorgt ervoor dat de taken grondig, geordend en zorgvuldig worden uitgevoerd.
  • Teamwerk – Werkt goed samen met collega’s en respecteert individuele verschillen en gebruikt uiteenlopende denkwijzen en contributies van allen.
  • Technisch functioneel – Ontwikkelt technische en/of functionele vaardigheden en kennis die specifiek voor de discipline zijn en er ook toe doen.
  • Luisteren – Moedigt anderen aan om een dialoog aan te gaan en luistert actief. Doet zijn of haar best om de ideeën van andere personen goed te begrijpen.

Expected salary

Location

Culemborg, Gelderland

Job date

Sun, 29 Sep 2024 07:24:46 GMT

To help us track our recruitment effort, please indicate in your email/cover letter where (vacanciesineu.com) you saw this job posting.

To apply for this job please visit jobviewtrack.com.

Job Location