Adviseur Declaration Services

SD Worx

Job title:

Adviseur Declaration Services

Company:

SD Worx

Job description

Ben je op zoek naar een toffe functie bij een toonaangevende Europese aanbieder van payroll- en HR diensten? Geef je graag advies op vlak van sociale zekerheid? Dan ben je bij SD Worx op het juiste adres!Wie is SD Worx?SD Worx is een Europese leverancier van diensten op vlak van human resources met een wereldwijd bereik, die ondernemingen ondersteunt op weg naar hun succes. Dit doen we enerzijds door talenten van de medewerkers te matchen met de jobs waarin ze floreren. Anderzijds door een ruim aanbod van vormingen en opleidingen te voorzien en de medewerkers correct te verlonen.Wat doet een adviseur Declaration Services?

  • Je rapporteert aan jouw teammanager binnen de afdeling Declaration Services. Declaration Services geeft advies over sociale zekerheidsverplichtingen, het opstellen van een correcte DmfA, Fondsen en biedt ondersteuning bij vragen over RSZ-doelgroepverminderingen en de identificatie van de werkgever.
  • Je komt terecht in een team van 14 enthousiaste specialisten die jou stap voor stap begeleiden in het aanleren van alle facetten met betrekking tot de sociale zekerheid.
  • Je geeft onder meer advies over de correcte verwerking van RSZ-bijdragen op de loonbrief.
  • Je bent mee verantwoordelijk voor een correcte aangifte van de berekende prestaties van onze klanten aan de RSZ, via de trimestriële DmfA-aangifte.
  • Je volgt de implementatie van nieuwe wetgeving op gebied van sociale zekerheid mee op.
  • Samen met jouw collega’s werk je aan projecten die zorgen voor een nog betere dienstverlening aan collega’s en klanten.
  • Ook jouw analytisch vermogen zal worden uitgedaagd, want we zijn steeds op zoek naar een best way of working binnen onze cluster DmfA

Een succesvolle adviseur worden!Je beschikt over een Bachelor diploma of kan enkele jaren ervaring binnen de sector, bij voorkeur in een Payroll-omgeving, aantonen.

  • Je beschikt over een basis kennis Excel en hebt een grote affiniteit met cijfers;
  • Je hebt een sterk analytisch vermogen en bent gedreven door resultaat en efficiëntie;
  • Je bent pragmatisch en hands-on ingesteld;
  • Je geeft service aan interne collega’s en klanten in je moedertaal (Nederlands of Frans)

Wat kan jij verwachten?Als adviseur ben je het eerste aanspreekpunt van onze interne medewerkers binnen SD Worx. Je werkt in team en wordt bijgestaan door onze juridische en technische experts. Bovendien krijg je tal van mogelijkheden om zelf bij te leren en door te groeien.We zorgen natuurlijk voor een passend loon en voor extralegale voordelen. Bij Declaration Services gaat het niet alleen om de job, maar ook om de voldoening.TewerkstellingsplaatsJe tewerkstellingsplaats is Antwerpen, waar je 1 keer per week wordt verwacht om te connecteren met je team. De overige dagen kan je plaatsonafhankelijk werken van thuis uit ofwel vanuit een satellietkantoor.Wat denk je? Bullseye?Voel jij je aangesproken door deze vacature, reageer dan via de ‘Solliciteer nu’-button.Binnen de week mag je een antwoord verwachtenVanuit vele plaatsen werken we als één, samen op weg van beter naar best.SD Worx leeft diversiteit op de werkvloer. Diversiteit zorgt voor inspiratie en innovatie in ons bedrijf. We verwelkomen in het bijzonder sollicitaties van gekwalificeerd talent, ongeacht afkomst, nationaliteit, geslacht, huidskleur, etnische en sociale achtergrond, religie, leeftijd, handicap, seksuele geaardheid en levensfase.

Expected salary

Location

Anvers

Job date

Wed, 07 Aug 2024 07:12:22 GMT

To help us track our recruitment effort, please indicate in your email/cover letter where (vacanciesineu.com) you saw this job posting.

To apply for this job please visit jobviewtrack.com.

Job Location