Vacature in Den Bosch: BI’er gezocht voor een bedrijf dat echt naar je luistert

CareerValue

Job title:

Vacature in Den Bosch: BI’er gezocht voor een bedrijf dat echt naar je luistert

Company:

CareerValue

Job description

ID:13921-77954De Organisatie:Voor een belangrijke opdrachtgever ben ik op zoek naar een BI Developer. Als BI-developer bij deze organisatie kom je te werken bij diverse grote klanten. Samen met de hr-manager ga je op zoek naar de ideale opdracht voor jou. Bij deze opdrachtgever staat de consultant namelijk altijd centraal. Op deze manier proberen zij altijd de opdracht aan jouw wensen te matchen. Denk hierbij aan technieken en platformen waar je graag mee werkt, maar ook het stukje reisafstand, werkdagen en andere zaken kunnen hierin een belangrijke rol spelen.Ook is er eens per maand een evaluatie moment waarbij er gekeken wordt of de match tussen jou en de klant nog steeds een goede match is. Op deze manier zit je altijd goed op je plek bij jouw opdracht! Binnen het bedrijf is de sfeer informeel te noemen. Het bedrijf is een familie bedrijf, maar naast dat de familie daadwerkelijk in het bedrijf werkt, voelen ook de andere medewerkers als familie. Er wordt tijd en aandacht besteed om elkaar goed te leren kennen en hierdoor is iedereen ook op de hoogte van elkaars privéleven. Werk en privé gaat hier namelijk hand in hand!De Functie:Als BI-developer bij deze opdrachtgever ga je aan de slag bij diverse klanten. Binnen deze opdrachtgever hebben ze een groot aantal diverse opdrachten en samen met de hr-manager ga jij kijken welke opdracht het best bij jou past. Het is belangrijk dat je SQL, SSAS en Power BI goed beheerst. Hierdoor ga je een belangrijke rol innemen bij jouw klanten. Samen met het team ga je DWH bouwen, ETL uitvoeren en ga je aan de slag met het bouwen van dashboards. Door al jouw kennis zal jij de BI-specialist zijn die onze opdrachtgever zoekt en naar een hoger niveau helpt.Gevraagd Profiel:

  • Afgeronde HBO- of WO-opleiding
  • 2 tot 5 jaar werkervaring met datamodelleringsmethodes
  • 2 tot 5 jaar werkervaring als BI Developer of ETL- Developer
  • Kennis of ervaring met cloud
  • Ervaring met Microsoft SQL-server, SSIS of Power BI
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Arbeidsvoorwaarden:

  • De consultant staat centraal! Jij bepaalt mee in de opdrachten, reisafstand en alle andere belangrijke zaken!
  • Salaris tussen de € 3500 en de € 5500 per maand op basis van 40 uur per week
  • Bonus tot € 1500 per maand wanneer je op een opdracht zit
  • Keuze tussen € 1000 extra salaris of een leaseauto
  • Een plek die echt met je meedenkt!

Salaris:4000 – 6000 euroSpecialisatie:BI AnalistGerelateerd:Vacature Business intelligence analist, BI AnalystOrganisatie Eigenschappen:HBO
verplichtthuiswerken mogelijkPlaatsen in de omgeving:Hedel, Vlijmen, Berlicum, Vinkel, DenBosch, ‘s-Hertogenbosch

Expected salary

€4000 – 6000 per month

Location

‘s-Hertogenbosch, Noord-Brabant

Job date

Tue, 02 Jul 2024 22:53:02 GMT

To help us track our recruitment effort, please indicate in your email/cover letter where (vacanciesineu.com) you saw this job posting.

To apply for this job please visit jobviewtrack.com.

Job Location