Sub Lead Talent Acquisition Onshore & Offshore

TenneT

Job title:

Sub Lead Talent Acquisition Onshore & Offshore

Company:

TenneT

Job description

TenneT is hard groeiend en op zoek naar nieuwe collega’s om onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een Sub Lead Talent Acquisition Onshore & Offshore voor ons kantoor met standplaats Arnhem.Jouw bijdrage aan TenneTDoel van de functie:Bij TenneT staan we voor een cruciale uitdaging: het waarborgen van voldoende capaciteit in de komende jaren. Als Sub Lead Talent Acquisition Onshore & Offshore ben jij een drijvende kracht achter ons succes. Samen met je team ontwikkel en implementeer je een strategisch wervingsplan voor de aan jouw team toebedeelde units, dat voorziet in de capaciteitsbehoefte op korte, middellange en lange termijn. Jij leidt jouw team om onze strategie om te zetten in concrete doelen, tijdslijnen en resultaten en zorgt ervoor dat onze talent acquisition-strategieën naadloos worden uitgevoerd. Samen met je collega sub-leads maak je onze teams wendbaar en flexibel, zodat we kunnen anticiperen op de continu veranderende markt.Taken en verantwoordelijkheden:In deze rol bij TenneT neem je de leiding over een dynamisch team van zeven talent acquisition professionals, waarbij je hen niet alleen aanstuurt maar ook ontwikkelt en motiveert om topprestaties te leveren. Dankzij jouw diepgaande expertise in talent acquisition bied je strategisch advies en zorg je voor de juiste operationele begeleiding binnen het team. Je coördineert de dagelijkse werkzaamheden en draagt actief bij aan de uitvoering wanneer dat nodig is.Je speelt een belangrijke rol in het (zelfstandig of in een team) initiëren van en deelnemen aan projecten die gericht zijn op het continu verbeteren van ons recruitmentproces, innovatie stimuleren, het versterken van TenneT’s werkgeversmerk en alle andere initiatieven die we in samenspraak met de lijn willen oppakken. Als eerste aanspreekpunt voor de verschillende units binnen TenneT, bied je proactief, datagedreven gevraagd en ongevraagd advies op het gebied van recruitment en werk je hierbij nauw samen met collega’s binnen PPL en Communicatie om onze gezamenlijke doelstellingen te bereiken.Je hebt een grote mate van zelfstandigheid in het uitvoeren van je rol en rapporteert direct aan de Lead Talent Acquisition Netherlands. Je maakt deel uit van het managementteam van TAC NL. Samen met andere Sub-Leads en de TAC Project Lead zorg je voor een eersteklas dienstverlening die de groeiambities van TenneT ondersteunt. Tot slot versterk je de relaties met externe partijen en initieer je sector brede samenwerkingen om TenneT’s positie in de markt verder te versterken.Jouw profiel en achtergrond

  • Opleiding: Bachelor- of masterdiploma in human resources, bedrijfskunde of een verwant vakgebied.
  • Ervaring: Minimaal 6-8 jaar werkervaring in talent acquisition, bij voorkeur in een in een complexe corporate omgeving, met minimaal 3 jaar aantoonbare leidinggevende ervaring.
  • Strategisch inzicht: Je hebt het conceptuele vermogen en de ervaring om recruitment op strategisch niveau te brengen en je team hierin mee te nemen.
  • Stakeholdermanagement: Je hebt ruime ervaring met het schakelen tussen verschillende organisatieniveaus en het effectief beheren van stakeholders.
  • Leiderschap: Je hebt aantoonbaar bewezen leiderschap in het inspireren van teams om samen te werken en hoge prestaties te leveren.
  • Communicatie: Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden voor effectieve interactie met diverse stakeholders, in het nederlands en engels.
  • Innovatie: Je hebt de vaardigheid om nieuwe ideeën en technologieën te verkennen en te implementeren binnen het recruitmentproces.

Ons recruitment processOns aanbodExtra informatie

  • Deze functie is in te vullen voor 40 uur per week;
  • Deze functie is voor onbepaalde tijd;
  • De salarisindicatie voor deze rol ligt tussen €4369,- en €8594,- bruto per maand op basis van 40 uur in salarisschaal 9 van onze CAO TSO.

Salaris4369 € – 8594 €TenneT is een toonaangevende Europese netbeheerder (Transmission System Operator, TSO). Wij zetten ons in voor een veilige en betrouwbare elektriciteitsvoorziening, 24 uur per dag en 365 dagen per jaar. Daarbij stimuleren we de energietransitie met als doel een duurzame, betrouwbare en betaalbare energietoekomst. Als eerste grensoverschrijdende TSO ontwerpen, bouwen, onderhouden en exploiteren we meer dan 25.000 kilometer aan hoogspanningsverbindingen in Nederland en grote delen van Duitsland, en faciliteren we de Europese energiemarkt via de 17 interconnectoren met onze buurlanden. Met een omzet van 9,2 miljard euro en een totale activawaarde van 45 miljard euro zijn we een van de grootste investeerders in nationale en internationale elektriciteitsnetten, zowel onshore als offshore.Elke dag stellen onze ruim 8.300 medewerkers alles in het werk om tegemoet te komen aan de behoeften van de samenleving door het tonen van eigenaarschap, moed en verbinding. Samen zorgen we ervoor dat meer dan 43 miljoen eindgebruikers op een stabiele elektriciteitsvoorziening kunnen rekenen.
Lighting the way ahead together

Expected salary

€4369 – 8594 per month

Location

Arnhem, Gelderland

Job date

Wed, 28 Aug 2024 23:52:03 GMT

To help us track our recruitment effort, please indicate in your email/cover letter where (vacanciesineu.com) you saw this job posting.

To apply for this job please visit jobviewtrack.com.

Job Location