Manager Commercie Circulaire huisvesting

Job title:

Manager Commercie Circulaire huisvesting

Company:

Job description

De commerciële organisatie is zich aan professionaliseren. Binnen dit beleid is ruimte gekomen voor deze nieuwe functie. Je rapporteert aan de Commercieel Directeur en maakt deel uit van het MT. Tot de werkzaamheden horen onder meer het bepalen van de strategie voor aanbestedingen en offertetrajecten; Ontwikkelen van de commerciële strategie; Onderhouden van contacten met klanten en partners; Verbeteringen initiëren waar nodig; Signaleren van trends en ontwikkelingen in de markt.Functie eisenAls Manager Commercie zorg je voor structuur, goede werkprocessen en een adequaat commercieel beleid. Je hebt bijvoorkeur een netwerk in minstens 1 van de segmenten wonen, werken, leren of zorgen. Je begrijpt de klantvraag en kan het gesprek aan gaan met institutionele beleggers en architecten. Je hebt verstand van vastgoedrekenen en begrijpt de business case van de klant. Daarnaast ben je in staat het commerciële team te enthousiasmeren en kan je samen het winnende plan maken voor de tenders. Je bent innovatie, creatief en durft deuren te openen.Geboden wordtJe komt te werken in een informele en ondernemende Brabantse omgeving. Jezelf kunnen ontplooien is essentieel om gelukkig te zijn. Daar heb je ruimte voor nodig. Ruimte die hier zeker wordt geboden. Daarnaast kan je rekenen op:

  • Direct een 1-jarig contract met de intentie voor een vast contract;
  • Een mooi salaris afgestemd op kennis en ervaring;
  • Jaarlijks 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen;
  • Jaarlijks 8% vakantiegeld;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Pensioenregeling;
  • CAO Metaalbewerking

Over Building HeroesBUILDING HEROES is meer dan een vacaturebank, intermediair, recruitment- of detacherings-, of werving- & selectie bureau. De wereld verandert en dit vraagt om minder hiërarchische, duurzamere en vooral vele leukere manieren van werken. Leiderschap maakt plaats voor verbinding en dienstbaarheid voor passie. Teambelang prevaleert altijd boven louter eigenbelang en ontwikkeling boven sec resultaat.
Samen met onze opdrachtgevers en de allergrootste talenten uit het vak weten wij zo steeds een krachtig statement over de toekomst van bouw en infra te maken. En vooral over de rol die elke professional en iedere organisatie, inclusief wijzelf, vandaag de dag op zich dient te nemen. De manier waarop wij met elkaar werken en van elkaar leren kent hierdoor een totaal andere dimensie.Building Heroes maakt iedereen bewust van zijn of haar eigen verantwoordelijkheid om deze nieuwe ontwikkeling vorm te geven. Want het vraagt wat van alle partijen. Zowel van onze professionals als onze opdrachtgevers en zeker ook van onszelf.

Expected salary

Location

Noord-Brabant

Job date

Sat, 07 Sep 2024 22:56:03 GMT

To help us track our recruitment effort, please indicate in your email/cover letter where (vacanciesineu.com) you saw this job posting.

To apply for this job please visit jobviewtrack.com.

Job Location