Rayonmanager Adult Solutions – Limburg

Danone

Job title:

Rayonmanager Adult Solutions – Limburg

Company:

Danone

Job description

Zoek jij een omgeving waar jij commerciële uitdaging kunt combineren met een maatschappelijke bijdrage? In alle activiteiten en verschillende divisies wil Danone bijdragen aan een gezondere wereld. Bij ons kun je als Rayonmanager op verschillende manieren hier jouw steentje aan bijdragen.Je verkoopt niet alleen een product, maar een concept en meerwaarde die aansluiten bij de behoefte van de klant. Gaat het opbouwen van relaties jou van nature goed af en wil je jouw achtergrond in de gezondheidszorg inzetten om bij te dragen aan duurzame groei? Dan hebben wij een uitdagende rol voor jou.Als Rayonmanager maak je deel uit van het Healthcare Adult Solutions team. Dit zeer ervaren team beschikt over enorm veel kennis, ervaring en vaardigheden die zij graag met je delen. Op basis van goede relaties met diëtisten in ziekenhuizen, verpleeghuizen en de eerste lijn en andere zorgprofessionals, ontwikkel je activiteiten die bijdragen aan een duurzame groei in jouw regio. Over het algemeen ben je niet alleen bezig met het verkopen van producten. Je fungeert als partner van de voorschrijver; informeert over nieuwe producten, denkt mee in de juiste voeding voor de juiste patiënt en de daarbij behorende ondersteunende materialen en services. Daarnaast faciliteer je ook in het optimaliseren van het lokale zorgproces rondom ziekte gerelateerde ondervoeding, bij onder andere kwetsbare ouderen en oncologische patiënten. De tijdige, juiste en doelmatige inzet van medische voeding is een van de aspecten van deze geoptimaliseerde zorg.Als rayonmanager in het Adult Solutions team:

  • Volg je in jouw regio de nationale strategie en past deze toe op lokaal niveau. Je draagt op een proactieve manier bij aan het verbeteren van onze strategie door het delen van marktkennis en buigt uitdagingen in je regio om naar kansen.
  • Waarborg je de positie van Nutricia door het leveren van meerwaarde gebaseerd op de behoefte van de klant.
  • Werk je aan een optimale relatie met de meest relevante zorgprofessionals zoals eerstelijns en tweedelijns diëtisten en creëer je een hoge mate van loyaliteit.
  • Draag je met jouw initiatieven bij aan een effectiever en efficiënter lokale gezondheidszorg en optimale voedingszorg voor patiënten. Onderdeel van deze zorg is een optimale dieetbehandeling van ziekte gerelateerde ondervoeding door middel van de juiste interventie op het juiste moment.
  • Ben je verantwoordelijk voor het bewerken van je eigen rayon waarbij een hybride manier van werken van toepassing is. Je maakt hierbij gebruik van diverse kanalen zoals fysieke bezoeken, digitale afspraken en mail.

Ontmoet je toekomstige manager, Carola Huisman, !

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau, pre voor afgestudeerd diëtist en werkervaring in de gezondheidszorg.
  • Je bent op je gemak in het dynamische en complexe zorglandschap waarbij flexibiliteit en een commerciële inslag een must is.
  • Jij bent sterk in het bouwen en het onderhouden van relaties.
  • Je hebt een echte doenersmentaliteit en accelereert in een ondernemende omgeving.

Daarnaast heb je een resultaatgerichte mind-set en kan zowel goed zelfstandig als in een team werken. Door middel van de inzet van de juiste services en materialen binnen de waarde propositie combineer je Nutricia doelstellingen met die van de klant, waardoor je de loyaliteit bij de klant verhoogt en de markt op een duurzame manier laat groeien.Werken bij ons betekent werken in een in een snelle en complexe werkomgeving, waardoor het af en toe best uitdagend kan zijn. Maar werken bij ons betekent ook dat er talloze kansen en mogelijkheden op je pad komen. Je krijgt de mogelijkheid te werken met enkele van onze wereldberoemde merken zoals Evian, Nutricia, Activia en Nutrilon. En we garanderen je dat je bij ons helemaal jezelf kunt zijn. Door innovatief en ondernemend te zijn, zul je verbaasd staan van de impact die je kunt maken. Sluit je aan bij onze missie voor een gezondere wereld.One Planet, One Health BY YOU.We zijn er trots op een werkgever te zijn die gelijke kansen biedt voor iedereen. We zijn ervan overtuigd dat onze verschillen het verschil maken en dat onze groei als bedrijf, als team en als individu gestimuleerd wordt via een inclusieve werkomgeving. Wij nemen daarom ookallesollicitaties in overweging* ter bevordering van een inclusieve werksfeer die toegankelijk is voor iedereen.
Wist je dat als B-Corp gecertificeerd bedrijf, Danone Benelux aan de hoogste normen voldoet op het gebied van sociale en milieuprestaties, transparantie en verantwoording?Wat bieden wij
Bij Danone bieden we een compleet pakket voordelen, met een competitief primair salaris en jaarlijkse bonus, maar ook voordelen zoals een premievrij pensioen, 30 vakantiedagen en verschillende kortingen op een collectieve ziektekostenverzekering en zelfs op sommige van onze producten.Wat nu?
Ben jij de Rayonmanager die we zoeken? Druk nu op de knop “apply now” voor de deadline van 20 september 2024. Om te voldoen aan de AVG-voorschriften, kunnen we uw persoonlijke gegevens niet verwerken zonder uw toestemming. Daarom raden we ten zeerste aan om rechtstreeks via onze carrièrewebsite te solliciteren.
Meer informatie nodig? Neem dan contact op met Esther Vermeer, Talent Acquisition Manager Sales & Marketing via [email protected].

  • alle sollicitaties zullen in overweging worden genomen voor een vacature zonder aandacht voor ras, huidskleur, religie, geslacht, seksuele geaardheid, genderidentiteit, nationaliteit, veteranen- of handicapstatus

#LI-NL

Expected salary

Location

Nederland

Job date

Sat, 07 Sep 2024 22:51:48 GMT

To help us track our recruitment effort, please indicate in your email/cover letter where (vacanciesineu.com) you saw this job posting.

To apply for this job please visit jobviewtrack.com.

Job Location