Campaign & Customer Relations Consultant

Basico

Job title:

Campaign & Customer Relations Consultant

Company:

Basico

Job description

Vil du være den drivende sparringspartner på vores spændende interne aktiviteter og være med til at styrke og vedligeholde Basicos kunderelationer?Og har du en passion for dit arbejde, der smitter af på dine kollegaer, og er dit humør lige så højt som dine ambitioner?Hvis ja, så er det dig, vi er på udkig efter til vores Campaign & Customer Relations team.Hvad indebærer din nye rolle?Relationer er en bærende del af forretningsmodellen i Basico.Det betyder, at vi prioriterer vores relationer og kunder rigtig højt. Din fornemmeste opgave er derfor at understøtte partner- og directorgruppen i at styrke og vedligeholde deres relationer og dermed være en medspiller i Basicos salg.Det betyder helt konkret, at du vil være med til at igangsætte og lokalisere aktiviteter, som kan hjælpe partner- og directorgruppen med deres salgsstrategier og kundebehov. Det er alfa og omega, at du er proaktiv og har stærke kommunikations- og samarbejdsevner; du skal nemlig sikre, at alle store deadlines og mål bliver overholdt på tværs af supportfunktionen og partnergruppen.Din nye opgavepalet vil bestå i:

  • At være anker i Basicos salgs- og relationsarbejde. Det betyder, at du skal supportere og understøtte vores partnergruppe og hjælpe dem med at skabe og vedligeholde kunderelationer og salg.
  • At planlægge, strukturere og eksekvere kampagner og events såsom vores morgen- og fyraftensmøder. Du kommer derfor til at fungere som et uundværligt bindeled mellem Basicos support funktion og partnergruppen.
  • At følge op på vores salgsmuligheder og leadhåndtering. I din nye dagligdag skal du også arbejde i vores CRM-system og emailmarketingtool med fokus på vores store kundebase.

Din nye hverdagDu har nok luret, at du får en tempofyldt hverdag med en stor berøringsflade i ledelseslaget, hvor du arbejder både koordinerende og strategisk. Du kommer nemlig til at være bindeleddet mellem de faglige eksperter i Basico og de kreative kræfter i support funktionen.Du skal blandt andet, i samarbejde med Marketing, finde ud af, hvordan ydelser skal promoveres, så de understøtter partnergruppens arbejde bedst muligt, og derefter koordinere hele dialogen og processen.I Basico afholder vi ofte spændende og lærerige events, og her skal du være med til at planlægge, koordinere og eksekvere. Du skal derfor være glad for disse tre fagligheder.Med andre ord hjælper du tæt på partner- og directorgruppen og understøtter dem med at være i kontakt med deres kunder gennem anledninger og indhold fra support funktionen.Dit fundament og dine kvalifikationer – indtil nu:Det er vigtigt for os, at du har stærke kommunikationsevner og kan samarbejde effektivt på tværs af organisationens niveauer. Vi ser gerne, at du er fortrolig med og motiveres af rollen som bindeled mellem teamet og den øverste ledelse. Desuden er det væsentligt, at du trives med at bruge og udvikle følgende kompetencer:

  • Struktur, selvstændighed og detaljeorientering, når du skal jonglere med koordinerende opgaver med mange deadlines og ender, som skal mødes.
  • Stakeholder management, når du skal skabe relationer med kolleger på øverste niveau i forretningen og understøtte dem i deres salgsarbejde.
  • Systemforståelse, når du skal holde styr på salgsaktiviteter og kundedata i vores CRM-system.

Som Basico’er bliver du:Campaign & Customer Relations er et lille team i Basicos support funktion, som du får medansvar for at udvikle som område. Derudover får du – foruden spændende opgaver – nye kolleger, der alle brænder for at positionere Basicos eksperter og deres viden på en måde, der opbygger brandidentitet, kendskab og relationer og lokker både nye og eksisterende kunder til rådgiverbutikken.Som Basico’er bliver du også en del af et fantastisk hold af fænomenale individer, der alle sammen bidrager til et sjovt arbejdsmiljø med fagligheden i top.Det betyder, at du fra dag ét kommer til at spille en vigtig rolle i både vores forretning og kultur. Og du bliver en del af et fagligt, lærerigt og socialt miljø, der har en flad organisationsstruktur og plads til at give dine ambitioner flyvehøjde. Vi er nemlig forbundet af mennesker – vores fagligheder, engagement og fælles ansvar for at gøre hinanden og menneskene omkring os til en succes.Lyder det som dig?Basico P/S er et konsulenthus som rådgiver og assisterer supportfunktionerne hos vores kunder inden for områderne CFO Services, Legal Services, Finance IT Services og People & Payroll Services. I mere end 20 år har vi hjulpet større danske og internationale virksomheder med rådgivning, interimsløsninger, rekruttering og projektassistance.

Expected salary

Location

Hellerup, Hovedstaden

Job date

Thu, 05 Sep 2024 05:49:59 GMT

To help us track our recruitment effort, please indicate in your email/cover letter where (vacanciesineu.com) you saw this job posting.

To apply for this job please visit jobviewtrack.com.

Job Location