Studentermedhjælper til juridisk afdeling, Lystrup

Terma

Job title:

Studentermedhjælper til juridisk afdeling, Lystrup

Company:

Terma

Job description

Vil du gerne kickstarte din karriere i en international og high-tech virksomhed, der arbejder indenfor højtspecialiserede områder såsom aerospace, forsvar, sikkerhed og space? Legal Services tilbyder nu en unik mulighed for en passioneret studerende, der drømmer om at blive en del af Terma og en international people pipeline.I Termas juridiske afdeling (Legal Services) understøtter vi Termas forretningsenheder og ledelse med sparring og support i relation til forhandling, udarbejdelse og indgåelse af kontrakter, rådgivning og håndtering af juridiske krav og restriktioner, eksportkontrol og en række andre juridiske discipliner med relevans for Termas forretning. Som vores nye Studentermedhjælper i Legal Services, vil du få 10 dygtige og dedikerede kolleger.Din nye rolleHos os får du et spændende og alsidigt studiejob, hvor dine kompetencer fra studiet bringes i spil. Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af:

  • Bistand ved indgåelse, fornyelse og forlængelse af standardaftaler og support til forhandling af vilkår i disse aftaler
  • Udarbejdelse af udkast til aftaledokumenter
  • Juridiske research-opgaver
  • Opgaver indenfor GDPR compliance
  • Opgaver indenfor eksportkontrol compliance
  • Opgaver indenfor lejeret
  • Diverse ekspeditionsopgaver

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationerVi forestiller os, at du er godt i gang med 3. år eller kandidatuddannelsen på jurastudiet og har interesse for erhvervsrettede fag og internationale handelsforhold. Du har gode sproglige kommunikationsevner såvel mundtligt som skriftligt, og på både dansk og engelsk. Terma er en international virksomhed, og en stor del af opgaverne foregår således på engelsk og med internationale kontraktparter. Du er vant til at arbejde med Microsoft Office-pakken.Du er serviceminded, engageret og har en analytisk og systematisk tilgang til dine opgaver. Du er udadvendt, positiv og har gode samarbejdsevner. Du har gåpåmod og er nysgerrig, og det falder dig helt naturligt at tage selvstændigt ansvar for dine opgaver.Det er en fordel, hvis du har en vis teknisk interesse, men du er under alle omstændigheder nysgerrig på at lære mere om Termas produkter og teknologier.Hvorfor vælge Terma?Du bliver en del af et dynamisk team, hvor du vil indgå fast i teamets dagligdag. Du får ansvar for faste driftsopgaver, men der vil også være løbende ad hoc-opgaver af forskellig både juridisk og praktisk art, ligesom der vil blive forsøgt taget hensyn til særlige juridiske interesseområder, såfremt det er muligt. Arbejdstiden er op til 15 timer om ugen, og der er naturligvis mulighed for fleksibilitet i eksamensperioder og ferier. Arbejdsstedet er Lystrup, Aarhus.Du kan læse mere om terma her:Lyder det interessant?Du er velkommen til at kontakte Legal Counsel, Attorney, Mette på mail til [email protected], hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information.Vi ser frem til at modtage dit CV hurtigst muligt, og behandler ansøgere løbende. Tiltrædelse efter aftale.For at vi kan behandle dette effektivt og fortroligt i vores rekrutteringssystem, modtager vi udelukkende ansøgninger via https://www.terma.com/careers/Ansøgningsfrist er d. 8. september 2024.Bear in mind that candidates must be able to obtain a security clearance by the Danish Defense Intelligence Service. This entails, that candidates as a minimum, have stayed within NATO/EU for the last 7 years only interrupted by short stays abroad.Application deadline:
8. September 2024

Expected salary

Location

Danmark

Job date

Wed, 21 Aug 2024 00:03:18 GMT

To help us track our recruitment effort, please indicate in your email/cover letter where (vacanciesineu.com) you saw this job posting.

To apply for this job please visit jobviewtrack.com.

Job Location