Release Train Engineer

Colruyt

Job title:

Release Train Engineer

Company:

Colruyt

Job description

Meer dan 33.000 mensen die samen dingen in beweging zetten. Als grote, duurzame Belgische retailer willen we écht iets betekenen voor onze medewerkers, klanten en partners. Reken maar dat we trots zijn op wat we vandaag doen! We zoeken voortdurend naar opportuniteiten en duurzame samenwerkingen. Altijd toekomstgericht en vanuit de behoefte van de klant. Doede mee?Colruyt Group, dat is een op en top Belgische retailer met meer dan 40 winkelformules en webshops. Met een efficiënte supply chain, eigen productiesites en uitgebreide ondersteunende diensten zoals IT, Data & Analytics, Call Center, HR en Marketing, behoren we tot de grootste private werkgevers van het land. Elk merk en bedrijf binnen Colruyt Group heeft een eigen identiteit, met dezelfde missie en waarden.Vacature omschrijvingAls Release Train Engineer (RTE) ben je een servant leader en ART-coach die Agile Release Train (ART) evenementen en processen faciliteert. Je ondersteunt teams bij delivery door te communiceren met stakeholders, belemmeringen te escaleren, risico’s te beheren en voortdurende verbetering te stimuleren.Hoewel Agile Release Trains bestaan uit zelforganiserende en zelfsturende teams, kunnen deze treinen zichzelf niet sturen. Dat zal jouw verantwoordelijkheid zijn als RTE. Jij faciliteert als servant leader de delivery.Je zal werken binnen het domein Customer (Customer, Marketing Promotion & Contactcenter), hier investeren we onder andere in onze klantrelaties. Het product waar jij mee aan zal werken is CASC (Customer Activation Service Center), waarmee we een eigen Customer Data Platform willen ontwikkelen.Jouw taken als Release Train Engineer (RTE) binnen Colruyt Group IT:

  • Je faciliteert ART-evenementen . Je organiseert en de PI Planning, Scrum of Scrums en andere ART ceremonies. Jij zorgt ook voor de strategische afstemming tussen verschillende teams.
  • Je ondersteunt samen met het ART team de development teams. Jij focust voor op delivery, je helpt de teams bij het bereiken van een continue flow en value delivery .
  • Je zorgt voor de cijfermatige opvolging en rapportering binnen de ART en naar het management.
  • Je identificeert en beheert risico’s en afhankelijkheden. Je escaleert belemmeringen en zorgt voor afstemming met de ART-doelen.
  • Je coacht leidinggevenden, teams en Scrum Masters in Lean-Agile praktijken en mindset.
  • Je documenteert SAFe-praktijken en past ze aan aan de behoeften van de organisatie.
  • Je stimuleert en faciliteert continue verbetering via problem solving en inspect & adapt sessies.

Profiel

  • Kennis en ervaring: Je hebt minstens 5 jaar werkervaring in IT, bij voorkeur in een marketingcontext, en een sterke affiniteit met data. Je kent SAFe en hebt ervaring met Lean en Agile. Ervaring in een job als RTE of een aanverwante rol is een pluspunt.
  • Communicatief vermogen : Je beschikt over uitstekende communicatieskills en organisatorische vaardigheden. Je kan risico’s beheren en continue verbetering stimuleren.
  • Coachingskills: Je weet hoe je teams kunt ontwikkelen.Je kan ze ondersteunen bij probleemidentificatie en besluitvorming maar je zorgt ook voor een verbindende omgeving.
  • Analytisch: Je kan projecten opdelen in kleinere componenten zonder het grotere geheel uit het oog te verliezen.
  • Talenkennis : Je hebt een uitstekende kennis van het Engels en Nederlands. Zo kun je vlot samenwerken met alle collega’s en partners.

Je werkt in het hoofdkantoor in Halle en kunt tot 2 dagen per week thuiswerken of in één van onze regionale kantoren (Haasrode, Mechelen, Zwijnaarde).

  • Impact: Jouw inbreng weegt door op strategisch en tactisch niveau. Je bouwt mee aan de overkoepelende visie en strategie.
  • Doorgroeimogelijkheden: Je krijgt de kans om door te groeien naar andere functies.
  • Blijven leren: Je kan bij Colruyt Group heel wat interne en externe opleidingen volgen om persoonlijk en professioneel te groeien.
  • Aantrekkelijk loonpakket: Wij bieden een vaste job, een aantrekkelijk loon en extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, winstdeelname, hospitalisatieverzekering en een bedrijfswagen.

Je gaat aan de slag bij Colruyt Group IT, onze interne IT-dienst. Van applicaties bouwen tot projecten beheren van a tot z, we hebben alle IT-jobs in huis. Met een team van zo’n 2000 IT’ers in België, Frankrijk en India pionieren we met nieuwe technologieën en digitale innovaties. Of je nu IT Project Manager of data science engineer bent, samen met je collega’s maak je onze organisatie wendbaar.Colruyt Group gelooft in de kracht van diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie. Iedereen is welkom om te solliciteren bij Colruyt Group en we bieden iedereen gelijke kansen.An JanssensTalent Acquisition PartnerT

Expected salary

Location

Flandre

Job date

Sun, 25 Aug 2024 07:09:02 GMT

To help us track our recruitment effort, please indicate in your email/cover letter where (vacanciesineu.com) you saw this job posting.

To apply for this job please visit jobviewtrack.com.

Job Location