Assistent Manager

Quick

Job title:

Assistent Manager

Company:

Quick

Job description

Wil je verantwoordelijkheid nemen en de rechterhand van de manager zijn? Kom bij de Quick Family als assistent manager!Jouw missieAls Assistant Manager heb je een afwisselende baan:

  • Samen met de manager ben je verantwoordelijk voor het operationele en financiële beheer van jouw Quick.
  • Je geeft leiding aan een team van ploegleiders en meervoudig geschoolde medewerkers.
  • Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en operationele supervisie van het team, waarbij je actief bijdraagt aan het behalen van een optimale omzet.
  • Je steekt de handen uit de mouwen, begeleidt permanent medewerkers en lost problemen op met de nodige dosis gezond verstand.
  • Je zorgt voor de positieve ontwikkeling van medewerkers door coaching en on-the-job training.
  • Samen met het team zorg je ervoor dat de klant elke dag snelle service, kwaliteitsproducten en een schone vestiging krijgt. Je zorgt ervoor dat iedereen zich aan de kwaliteits- en voedselveiligheidsnormen houdt.
  • In samenwerking met de Manager onderneem je actie om de voor de vestiging vastgestelde resultaten te behalen (P&L management).
  • Je bent verantwoordelijk voor een deel van het administratieve beheer van de vestiging (bijv. beheer van de kassa, planning van roosters en maandelijkse inventarisatie).oeken naar iemand die de manager kan ondersteunen in het reilen en zeilen van een restaurant met een stevige omzet.

Jouw profielEen communicatief people manager. Je team motiveren, opleiden en begeleiden is voor jou je tweede natuur.Stressbestending en positief. Jij behoudt altijd je Colgate glimlach en jij ziet alleen opportuniteiten in de problemen die zich stellen.Nauwkeurig. Je houdt je hoofd erbij waardoor planningen en controles altijd gebeuren volgens de kwaliteit- en veiligheidssystemen.Flexibel. Jij bent iemand die gruwelt van een 9 to 5 job waar je heel de dag achter je bureau moet zitten. Jij zoekt afwisseling tussen het operationele, het bureauwerk en in je uren. Weekendwerk en avondwerk schrikken jou, je familie en vrienden niet af.Wij bieden je buiten de beste Belgische hamburgers het volgende aan:Een job met doorgroeimogelijkheden, dit is mogelijk in alle richtingen dat de wind blaast.Een smakelijke uitdaging in een hecht team.Een intensieve opleiding on-the-job.Een functie met verantwoordelijkheden onder begeleiding van de manager.

Expected salary

Location

Gosselies, Hainaut

Job date

Fri, 23 Aug 2024 22:46:59 GMT

To help us track our recruitment effort, please indicate in your email/cover letter where (vacanciesineu.com) you saw this job posting.

To apply for this job please visit jobviewtrack.com.

Job Location