Service coördinator

Select HR

Job title:

Service coördinator

Company:

Select HR

Job description

Description de fonctionDe sleutel tot een goed draaiend team? Een geweldige Service Coördinator! We zoeken iemand die de technische wereld begrijpt, ons team van techniekers motiveert en zorgt dat alles soepel verloopt.Wat ga je doen?Als Service Coördinator ben jij de spil in onze planning. Je zorgt ervoor dat onze techniekers efficiënt werken en hun beste werk kunnen leveren. Je ondersteunt ze technisch en regelt de administratieve afhandeling van interventies zonder problemen.Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor onze teams én onze klanten. Met jouw technische kennis en enthousiasme beantwoord je vragen en los je problemen op. Je houdt alles strak in de gaten, van bestellingen tot garantieaanvragen, en zorgt dat geen enkel detail over het hoofd wordt gezien.Maar er is meer: je organiseert technische trainingen, werkt aan maximale klanttevredenheid en houdt klanten goed op de hoogte van geplande interventies.Kortom, als Service Coördinator ben jij degene die alles soepel laat draaien. Profil We zoeken:

  • Een technisch talent met een bachelor diploma in een technische richting of gelijkwaardig door ervaring. Kennis van zowel de Nederlandse als de Engelse taal is een must, en kennis van het Frans is een grote plus.
  • Je bent een organisatorisch genie met een passie voor machines. Leergierig, betrokken, positief en service-minded – dat zijn jouw kenmerken. Je bent een communicatief wonder dat op verschillende niveaus kan schakelen, en je bent niet bang om verantwoordelijkheid te nemen en proactief te handelen.

Descriptif de l’organisation et du département Onze klant is een stabiele werkgever actief in de hygiëne sector.
Als lid van ons service team ben je mee verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van al onze technische interventies bij onze klanten waarbij je steeds streeft naar de maximale ‘ontzorging’ bij onze klanten.OffreWat bieden we jou?

  • Een vast contract van onbepaalde duur
  • Een aantrekkelijk bruto maandsalaris
  • Bedrijfswagen met tankkaart
  • Bonusplan
  • Maaltijdcheques
  • Ecocheques
  • Groepsverzekering
  • Hospitalisatieverzekering bij DKV

Expected salary

Location

Anvers

Job date

Tue, 13 Aug 2024 22:49:56 GMT

To help us track our recruitment effort, please indicate in your email/cover letter where (vacanciesineu.com) you saw this job posting.

To apply for this job please visit jobviewtrack.com.

Job Location