Onboarding Specialist Dutch – Great flexibility!

NonStop Consulting

Location:
Utrecht, Nederland, Netherlands
Salary:
Negotiable
Type:
Permanent
Main Industry:
Search Human Resources Jobs
Other Industries & Skills: 
Personnel
Advertiser:
NonStop Consulting
Job ID:
130999723
Posted On: 
23 August 2024

Onboarding Specialist NL – Werk vanuit thuis, veel flexibiliteit – Remote

Deze rol biedt ambitieuze individuen de kans om opnieuw te beginnen in de gezondheidssector, waarbij je jouw carrière kunt ontwikkelen in een bedrijf dat ontwikkeling waardeert door het merendeel van zijn personeel vanaf het begin op te leiden en toppresteerders te belonen met flexibiliteit en mooie comepensatie.

De rol:
Als Onboarding Specialist ben je verantwoordelijk voor het verstrekken van klantondersteuning via e-mail, telefoon of livechat. Samen met het gemotiveerde en gelukkige team werk je aan ondersteuning, leren van elkaar en groeien binnen de organisatie. De rol vereist uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal, uitstekende time management vaardigheden en sterke schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden.

Vereisten:
– Bereidheid om 20 uur per week te werken met mogelijkheden voor groei naar een fulltime positie.
– Vloeiend in zowel Nederlands als Engels.
– Uitstekende time management vaardigheden.
– Uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden.
– Ervaring in het leveren van klantondersteuning via e-mail, telefoon of livechat.

Heb je een beperking of aandoening die invloed kan hebben op jou tijdens het sollicitatie- en interviewproces? Aarzel niet om deze informatie met ons te delen als onderdeel van jouw sollicitatie, inclusief eventuele aanpassingen die je nodig hebt, zodat we het proces gemakkelijker voor je kunnen maken. We garanderen je dat deze informatie geen negatieve invloed zal hebben op de uitkomst van het interviewproces.

Onze klant is een toonaangevende aanbieder van personeelsoplossingen in heel Europa en nu ook in de Verenigde Staten.

We zijn gepassioneerd over het verbinden van talent met kansen en werken non-stop om onze klanten te ondersteunen bij het aannemen van het beste talent voor hun teams. Neem gerust een kijkje op onze website, NonStop Consulting (nonstopconsulting), voor meer informatie, om al onze vacatures te bekijken, of om te laten weten hoe we je kunnen helpen.

To help us track our recruitment effort, please indicate in your email/cover letter where (vacanciesineu.com) you saw this job posting.

To apply for this job please visit nl.tiptopjob.com.

Job Location