Laborant inden for molekylærbiologi

Aarhus Universitet

Job title:

Laborant inden for molekylærbiologi

Company:

Aarhus Universitet

Job description

Er du interesseret i at arbejde med cellekultur samt cellebiologiske og biokemiske assays i et spændende forskningsmiljø?Start dato og periode Forventet start 1. oktober 2024 eller snarest derefter.Jobbeskrivelse Jobbet omfatter primært eksperimentelle opgaver med kultur og transfektion af mammale celler, cellebiologiske assays samt biokemiske forsøg med DNA, RNA og protein. Du vil komme til at anvende metoder som flowcytometri, qPCR, RNA-sekventering, CRISPR, Northern blotting og Western blotting samt mikroskopi. Du vil arbejde tæt sammen med både studerende og postdocs. Derudover vil der være en mindre mængde administrative opgaver.Din profil Sammen med de øvrige medlemmer af gruppen vil du understøtte vores igangværende aktiviteter og fungere som rollemodel for nye studerende, når det kommer til arbejdskultur og engagement. Du forventes at være teknisk dygtig med høje faglige standarder, arbejdsom og have gode samarbejdsevner.Vores ønsker til dig Du er uddannet laborant og forventes at have erfaring med grundlæggende molekylærbiologiske teknikker, herunder håndtering og transfektion af mammale cellelinjer samt analyse af RNA og protein. Erfaring med klasse 2 cellearbejde og eventuelt flowcytometri vil være en fordel, men ikke nødvendigt.

  • Du er engageret, selvstændig og ansvarsbevidst.
  • Du arbejder struktureret og er god til at finde løsninger.
  • Du er udadvendt og opsøgende.
  • Du trives med at arbejde sammen med forskere og studerende og er god til at etablere samarbejdsrelationer.
  • Du har mod på at lære nye teknikker.
  • Du har humor og trives i en dynamisk og travl arbejdsgang.
  • Du er dygtig til at kommunikere skriftligt og har stærke engelskkundskaber.

Om Institut for Molekylærbiologi og Genetik Instituttet er en del af Faculty of Natural Sciences ved Aarhus Universitet og forsker i emner som Genekspression, Molekylær Medicin, Strukturel Biologi, Systembiologi og Plantebiologi. Instituttet rummer ca. 220 videnskabelige medarbejdere samt 80 PhD-studerende.Vi tilbyder En stilling med start 1. oktober (eller snarligt herefter) i et spændende og udfordrende arbejdsmiljø, hvor du vil blive en helt central del af to etablerede forskningsteams, der arbejder med nogle af de nyeste metoder indenfor molekylærbiologi. Grupperne arbejder som en integreret del af forskningsmiljøet på Institut for Molekylærbiologi og Genetik.Arbejdsstedet er Institut for Molekylærbiologi og Genetik, Universitetsbyen 81, 8000 Aarhus C, og ansættelsesområdet er Aarhus Universitet med tilhørende institutioner.Yderligere information Yderligere information om stillingen kan fås ved at kontakte, Lektor Christian Kroun Damgaard, +45 29888670, [email protected] eller forsker Søren Lykke-Andersen, +45 50510996, [email protected].Deadline 1/9-2024Formalia Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten) og organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK/Stat for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere. Eller anden relevant overenskomst.Aarhus Universitet vil være en attraktiv og inspirerende arbejdsplads for alle og ønsker en kultur, hvor hver enkelt kan udfolde og udvikle sig. Vi ser ligestilling og diversitet som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede til at ansøge.Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.Om Aarhus UniversitetAarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.300 medarbejdere med en årlig omsætning på 7,0 mia. kr. Læs mere på

Expected salary

Location

Aarhus, Midtjylland

Job date

Fri, 09 Aug 2024 00:07:20 GMT

To help us track our recruitment effort, please indicate in your email/cover letter where (vacanciesineu.com) you saw this job posting.

To apply for this job please visit jobviewtrack.com.

Job Location