Accountspecialist, Thuisbezorgd

Randstad

Job title:

Accountspecialist, Thuisbezorgd

Company:

Randstad

Job description

Ken jij die helden op de fiets? De kanjers die door weer en wind iedere dag klaar staan om voor ons een heerlijke maaltijd te bezorgen? Ja? Mooi! Wij namelijk ook! Deze oranje helden staan namelijk bij ons onder contract.Wil je vanaf begin tot eind betrokken zijn bij de loopbaan van deze oranje fietshelden en hen helpen groeien? Hou jij je hoofd koel in ‘the heat of the moment’ en ben jij een echt mensen-mens? Dan ben jij de perfecte aanvulling in ons Thuisbezorgd team! wat bieden wij jou

  • Mooi salaris tussen €2550 en €3000 bruto per maand
  • Baan voor 32, 36 of 40 uur per week
  • Focus op jouw groei en ontwikkeling!
  • Maandelijk benefitbudge
  • Pensioen, laptop, telefoon en reiskostenvergoeding
  • Een groot en gezellig team om mee te werken!

wie ben jijWat maakt deze baan zo leuk? Dat is ook zeker ons team. We zijn gedreven, creatief en hardwerkend. Altijd tijd voor elkaar en in voor een lolletje. Je hebt een belangrijke rol binnen het team. We werken geregeld samen met elkaar op één locatie, om te inspireren, te delen en als team ons verder te ontwikkelen. We werken landelijk als één team één taak en zijn totaal met ruim 20 collega’s in het operationele team. Wij vragen het volgende van jou voor de baan als accountspecialist bij Thuisbezorgd:

  • Je kan je goed inleven in anderen en bent empatisch
  • Je bent beschikbaar voor minimaal 1 jaar
  • Eens in de maand werken op de Randstad vestiging in Utrecht is geen probleem

wat ga je doenAls accountspecialist, oftewel courier advisor, ben je aanwezig bij de klant op locatie. Jouw werkplek is op locatie bij de klant. Dit zijn goed te bereiken locaties in het Noorden van het land (denk aan Alkmaar, Zaandam en Haarlem). Je spreekt de couriers ter plekke; iedereen weet jou te vinden en met de couriers voer je de gesprekken over onder andere ontwikkeling, werkgeluk en verzuim. Dit alles met één heel concreet doel: De beste bezorger op de fiets binden aan Thuisbezorgd.

  • binden en begeleiden van de koeriers, wij zorgen voor extra werkgeluk. Door middel van het voeren van ontwikkelgesprekken, opleiden, successen vieren en persoonlijke aandacht
  • jij bent goed in gesprek met je couriers over (frequent) ziekteverzuim en ondersteunt eventueel in de begeleiding bij reïntegratie;
  • je bent hét gezicht en aanspreekpunt vanuit Randstad voor de courier en je zorgt dat je niet alleen op locatie, maar ook telefonisch in onze bellijn en via de mail goed bereikbaar bent voor bijvoorbeeld vragen over loonstroken en contracten.

waar ga je werkenAls je tot hier bent gekomen met lezen, dan ben je vast nog steeds enthousiast! Mooi, want het wordt alleen nog maar leuker! Geen dag bij Thuisbezorgd is hetzelfde en de ontwikkelingen in de wisselende arbeidsmarkt zorgen elke dag voor nieuwe uitdagingen. Als je van nature sociaal sterk bent, oplossingsgericht werkt en mensen echt het gevoel kan geven dat ze erbij horen, dan is dit de perfecte match!Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte om ideeën in te brengen, “freedom in a frame” is hierbij ons uitgangspunt. Je werkzaamheden verricht je hoofdzakelijk vanuit de lokale hub. In ons team werken ook accountadviseurs, health en support adviseurs en managers, zoals Nienke van der Leden en country manager Monica van Zeijl. Klinkt goed, toch? sollicitatieKan je niet wachten om aan de slag te gaan als accountspecialist bij Thuisbezorgd? Zie jij jezelf terug in deze vacature? Wacht dan niet langer en solliciteer. Heb je nog vragen? Aarzel niet en neem contact op via onderstaande contactgegevens. Hopelijk mogen we je snel verwelkomen in ons Thuisbezorgd team!

Expected salary

€2550 – 3000 per month

Location

Haarlem, Noord-Holland

Job date

Sat, 27 Jul 2024 22:36:55 GMT

To help us track our recruitment effort, please indicate in your email/cover letter where (vacanciesineu.com) you saw this job posting.

To apply for this job please visit jobviewtrack.com.

Job Location