PERSONAL AUXILIAR COMPTABLE / FISCAL

Job title:

PERSONAL AUXILIAR COMPTABLE / FISCAL

Company:

Job description

Descripció de l’oferta PERSONAL AUXILIAR COMPTABLE / FISCAL a Girona (Girona)PFERTA DE TREBALL PER LLARGA DURADA DE AUXILIAR COMPTABLE I FISCAL.Funcions i requisits de la vacantBusquem una persona amb moltes ganes d’apendre.
És una oferta amb possibilitat de quedar-s’hi. És a dir de llarga durada.
Busquem una persones, com a tret en comú que es desenvolupin bé amb el client. Una per donar suport al departamnet fiscal i l’altre al departament comptable. Es prescisa experiència prèvia en el sector.Condicions que ofereix l’empresaHorariDe 9 a 17.Perspectiva de la feinallarga duradaPrevisió d’incorporacióImmediatTipus de contracteIndefinitEstudisÉs valorable:-Certificats Professionals amb titulació Administratiu/iva comptable (ADGA40)-Cicles Formatius de Grau Superior amb titulació Administració-Cicles Formatius de Grau Superior amb titulació Administració i finances-FP II amb titulació Administratiu i ComercialExperiència laboralÉs valorable:Valorarem la persona que conegui el món comptable i fiscal.Nivell d’experiènciaJunior / Auxiliar / AjudantAnys d’experiència2 anysIdiomesCatalàB2 – AvançatValorableCastellàB2 – AvançatValorableEmpresaNom de l’empresaBARNEDA ASSESSORS, SLSectorAuditoria / Gestoria / Assesoria / Consultoria / LegalDescripcióBARNEDA ASSESSORS, SL som una assessoria ubicada al centre de Girona, especialista en l’assessorament, gestió i consultoria en els àmbits fiscal, laboral, comptable i mercantil, comptant amb una amplia experiència de més de 25 anys.
Oferim assistència i assessorament a empreses, professionals i particulars posant a la seva disposició els nostres coneixements i experiència en el sector.Altres ofertes que et poden interessar:Empresa del sector comerçComarca GarrotxaIndefinitIndiferentOrganigrama SLU: recursos humans, selecció de personal, formació empresarial, psicologia industrial. L’equip de consultors experts en selecció d…Comarca Baix EmpordàIndefinitIndiferentTreball Temporal i Selecció de PersonalComarca OsonaIndefinitJornada completaComerç al detall – retailComarca Alt EmpordàIndefinitJornada completaConsultoria RR.HH. i Centre de FormacióComarca Baix CampIndefinitJornada completaConsultoria RR.HH. i Centre de FormacióProvíncia TarragonaDe duració determinadaJornada completaImportant assessoria del Berguedà vol incorporar un assessor fiscal comptable. Busquem una persona autònoma, organitzada, resolutiva, amb capacit…Comarca BerguedàIndefinitJornada completa.Comarca La SelvaIndefinitJornada completaOrganigrama SLU: recursos humans, selecció de personal, formació empresarial, psicologia industrial. L’equip de consultors experts en selecció d…

Expected salary

Location

Tarragona

Job date

Thu, 08 Aug 2024 01:34:29 GMT

To help us track our recruitment effort, please indicate in your email/cover letter where (vacanciesineu.com) you saw this job posting.

To apply for this job please visit jobviewtrack.com.

Job Location