Financial/Business Controller

Zeppelin

Job title:

Financial/Business Controller

Company:

Zeppelin

Job description

Business-/Financial ControllerZeppelin Danmark A/S – BrøndbyBliv en del af en markedsledende virksomhed!Zeppelin Danmark A/S er som eneforhandler af Caterpillar blandt de førende leverandører af entreprenørmaskiner, CAT- og MaK motorer samt generatorer i Danmark. Du får en unik mulighed for at blive en del af en international virksomhed, der leverer et anerkendt produkt.Er du klar til en karriere i en Controlling afdeling under udvikling? Vil du være med til at danne rammen for det fremtidige rapportering og Controlling Team sammen med dygtige kollegaer, og kan du omsætte din viden til resultater? Så kom og vær en del af teamet hos Zeppelin Danmark.TEAMET:Vi er 11 engagerede medarbejdere i Finance, heraf 3 controllere. Vi arbejder for vores forskellige forretningsenheder; Construction Machines & Power Systems samt koncernforbundne selskaber Zeppelin Rental Danmark A/S og SITECH Danmark A/S.Du vil indgå i et specialiseret Controlling Team med fagkompentencer indenfor økonomi, rapportering og analyse, hvor samarbejde og faglig sparring er en del vores hverdag.DINE ARBEJDSOPGAVER:Du vil sætte dig ind i og forstå forretningen, og for den rette kandidat er det en spændende stilling med en bred vifte af spændende faste og varierede opgaver, som du i høj grad får lov til selv at præge. Du vil indgå i et mindre Controlling Team med fokus på regnskab, rapportering og business performance. Derudover vil du også samarbejde tæt med dine kollegaer i andre afdelinger, da en stor del af dit arbejde foregår ude i virksomheden.Med reference til Controlling Manager vil du bl.a. være med på følgende opgaver:

  • Deltagelse ved udarbejdelse af månedsrapporteringer til Group samt årsrapport.
  • Deltagelse i forecast- og budgetproces.
  • Deltagelse i vedligeholdelse af rapporteringssystem og BI.
  • Deltagelse i intern rapportering til afdelinger og forretningsenheder samt yde support til ledelse omkring budget, forecast og omkostningskontrol.
  • Udføre ad hoc-analyser og videreudvikling af rapporteringer til ledelse.

Der vil i stillingen være enkelte rejsedage om året – primært til vores andre lokationer i Danmark.DIN ERFARING:

  • Du har en cand.merc., HD (R), Finansøkonom eller anden relevant uddannelsesmæssig baggrund, gerne kombineret med 2-3 års erfaring Financial Controller, Business Controller, Business Partner eller Business Analyst.
  • Har du erfaring fra en lignende organisation kan det være en fordel i dit arbejde.
  • Du har kendskab til opstilling af regnskaber og gerne erfaring med bogføring, og kan forstå mange sammenhænge i regnskaber.
  • Du er vant til at håndtere, samle, opstille og analysere data fra forskellige systemer samt udarbejde rapporter til brug for forretningen.
  • Du har stærke IT-kompetencer, er fortrolig MS Office pakken og er vant til at arbejde i Excel samt anvende data fra ERP-systemer og BI-systemer.
  • Du har gode engelskkundskaber, og er vant til at kommunikere på engelsk både mundtligt og skriftligt.
  • Det er vigtigt, at du er proaktiv, udadvendt, nysgerrig og videbegærlig – og at du kan arbejde struktureret og selvstændigt.

VI TILBYDER:Attraktive ansættelsesvilkår og et selvstændigt arbejde med mulighed for faglig og personlig udvikling i en international virksomhed hvor kvalitet, udvikling og vækst er i fokus. Du vil få et selvstændigt arbejde i et uformelt arbejdsmiljø og blive en del af en travl hverdag med kompetente, engagerede og hjælpsomme kolleger. Vi tilbyder mulighed for hybridarbejde.SPØRGSMÅL OM STILLINGEN RETTES TIL:Spørgsmål til stillingen kan rettes til Controlling Manager Didde Tonnesen tlf. nr. 4199 0062 eller HR Manager Grethe Houtved tlf. nr. 4221 0000.Send din ansøgning via nedennævnte link. Vi holder samtaler løbende og ansætter, når vi har den rette kandidat. Vi glæder os til at høre fra dig.Læs mere om os på .Zeppelin Danmark A/S er den danske Caterpillar forhandler og tilbyder salg og service af Cat maskiner, samt Cat og MaK-motorer og –generatorer samt powerpacks, grønne løsninger og opladning til industrien i Danmark, Grønland og på Færøerne.Zeppelin Danmark er en del af Zeppelin Gruppen og består af tre forretningsenheder: Power Systems med ansvar for Cat og MaK-motorer og generatorer, Construction Equipment med ansvar for Cat entreprenørmaskiner samt Zeppelin Rental med udlejning af entreprenørmaskiner. I alt består vi af ca. 500 dygtige og engagerede medarbejdere.

Expected salary

Location

Brøndby, Hovedstaden

Job date

Fri, 12 Jul 2024 23:21:33 GMT

To help us track our recruitment effort, please indicate in your email/cover letter where (vacanciesineu.com) you saw this job posting.

To apply for this job please visit jobviewtrack.com.

Job Location