Service technieker hydraulische installaties Beerse

Adecco

Job title:

Service technieker hydraulische installaties Beerse

Company:

Adecco

Job description

Je gaat aan de slag in het service team van onze klant en rapporteert aan de Supervisor Service. Het team telt een 10-tal collega’s en samen staan jullie in voor het onderhoud aan en herstellen van de hydraulische installaties van bedrijven uit de regio. Als service technieker zal jouw takenpakket er als volgt uitzien:Je bezoekt, samen met een collega-technieker, enkele dagen per week éénzelfde grote klant
De andere dagen wordt een uitgebreide interne opleiding voorzien om je vertrouwd te maken met deze technische wereld
Eens je voldoende hydraulische kennis hebt, zal je ook ondersteuning bieden bij andere klanten en zal je dagelijks op de baan zijn
Je voert hydraulisch onderhoud uit (denk hierbij aan oa accu’s vullen, lekken herstellen, filters wisselen, flexibels opmeten en wisselen,…)
Je demonteert, wisselt en monteert cilinders en pompen
Je assisteert bij shutdowns, neemt oliestalen,…
Veiligheid primeert en elke dag is andersProfiel Overtuig ons door middel van jouw goesting om erin te vliegen en te leren. Verder pas je in het plaatje als:Je bent technisch geschoold en hebt een middelbaardiploma Elektromechanica, Industriële Onderhoudstechnieken of gelijkwaardig op zakJe kan enkele jaren ervaring als service- of onderhoudstechnieker voorleggen
Je bent mechanisch sterk en werkt graag met je handen
Kennis van hydraulica is een pluspunt maar geen must, zolang je maar leergierig bent
Je spreekt Nederlands, bent klantvriendelijk ingesteld en communiceren met klanten en collega’s gaat je goed af
Je bent een vroege vogel met een werkersmentaliteit
Rijbewijs B is noodzakelijk, een geldig VCA-attest is mooi meegenomenAanbod Je komt terecht in een collegiaal team dat houdt van ‘doen’ en dat elkaar bijstaat bij uitdagende projecten of problemenWij bieden jou een veelzijdige functie waarin je veel zelfstandigheid krijgt.
Afhankelijk van jouw ambitie zijn er tal van mogelijkheden om jouw expertise verder te verbreden of verdiepen.
Onze klant biedt een aantrekkelijk salaris, een servicewagen voor woon-werkverkeer en extralegale voordelen zoals fietsleaseplan, maaltijd- en ecocheques deel van uitmaken.
Na een geslaagde interimperiode komen er een hospitalisatieverzekering (inclusief mogelijkheid tot aansluiten gezinsleden betaald door werkgever), een groepsverzekering en een winstdeelname.
Het betreft een contract van onbepaalde duur van 38u/weekWerk je graag met je handen en heb je enkele jaren ervaring als service- of onderhoudstechnieker? Ben je mechanisch sterk en een vroege vogel die graag naar klanten gaat?Laat het ons snel online weten !
Wij nemen vervolgens contact op met jout.]]>

Expected salary

Location

Beerse, Anvers

Job date

Fri, 26 Jul 2024 05:00:49 GMT

To help us track our recruitment effort, please indicate in your email/cover letter where (vacanciesineu.com) you saw this job posting.

To apply for this job please visit jobviewtrack.com.

Job Location