Business Analyst LIFE

P&V Groep

Job title:

Business Analyst LIFE

Company:

P&V Groep

Job description

Zoek je een professionele uitdagende functie in een collaboratieve, menselijke en innovatieve omgeving? Als coöperatieve onderneming hecht P&V Verzekeringen veel waarde aan het talent en de initiatieven van haar medewerkers. Bij ons werken betekent kiezen voor een werkgever die de mens centraal stelt.Voor onze Levensverzekeringen-afdeling hebben we momenteel een vacature voor een Business Analyst.Wil je een stimulerende rol waarin je echt een verschil kunt maken? Als Business Analyst speel je een sleutelrol in het verbeteren van onze processen en het implementeren van nieuwe initiatieven.Je taken-Uitvoeren van de business analyse, m.a.w. de noden van de business capteren, begrijpen, analyseren en kritisch in vraag stellen.
-Organiseren van workshops met alle stakeholders om deze noden te achterhalen.
-Vertalen van deze business noden voor IT en validatie van user stories en functionele ontwerpen.
-Testcoördinatie, uitvoeren testanalyses en testen behoren eveneens tot de taken.
-Faciliteren van change door o.a. de teams te informeren en ondersteunen bij het implementeren van de oplossingen
-In samenwerking met de collega’s de continuïteit verzekeren binnen het service management en het opvolgen van recurrente opdrachtenJe profiel-Je hebt een bachelor of een gelijkwaardige ervaring.
-Ervaring in procesanalyse, testanalyse, projectbeheer of Agile-methodologie verrijken je profiel aanzienlijk, hoewel je niet onmiddellijk bekend hoeft te zijn met de Agile-methodologie. Het belangrijkste is dat je een interesse hebt om deze te leren.
-Ervaring en kennis van levensverzekeringen zijn een troef.
-Je beheerst Nederlands en Engels. Een kennis van Frans is een voordeel.
-Je bent open-minded, creatief, enthousiast en proactief. Je hebt een zelfverzekerde en onafhankelijke persoonlijkheid en bent een echte teamspeler. One Team, One Goal!Ons aanbod-Diverse, uitdagende projecten zoals een business transformatieprogramma, de lancering van nieuwe producten of procesverbeteringen, projecten die een belangrijke invloed hebben op de werkwijzen en de interactie met klanten en tussenpersonen.
-Professionele Ontwikkeling: ruimte voor training en persoonlijke ontwikkeling om je te helpen groeien in je carrière.
-Een dynamische en collaboratieve werkomgeving waar elke stem telt.– Contracttype: onbepaalde duur
– Werklocatie: Antwerpen in combinatie met thuiswerken
Desguinlei 92, 2018 Antwerpen
Koningsstraat 151, 1210 Brussel
– Extralegale voordelen: De P&V Groep biedt heel wat extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering, ecocheques, een bedrijfsrestaurant, een cafetariaplan, flexibele werktijden en telewerkmogelijkheden, maar ook personeelskortingen bij verschillende partners (en een auto voor bepaalde functies).Waarom werken voor de P&V Groep?– De P&V Groep is een coöperatieve verzekeringsmaatschappij die verzekeringen toegankelijk wil maken voor zoveel mogelijk mensen. Daarnaast leveren we een actieve bijdrage aan een meer solidaire samenleving via onze ecologische en maatschappelijke projecten. Onze Stichting P&V ondersteunt actief burgerschap en komt op tegen de sociale uitsluiting van jongeren.
– Wij zijn een Belgische groep, dat betekent dat alle beslissingen in België worden genomen.
– De P&V Groep stelt de mens centraal, zowel medewerkers als klanten. We willen een groep zijn met een menselijke waarde en tegelijkertijd een prominente plaats in de Belgische verzekeringsmarkt behouden.De P&V Groep ondersteunt een beleid van diversiteit en inclusie in de rekrutering van haar medewerkers. We zijn vooral op zoek naar talent, ongeacht gender, leeftijd, afkomst, culturele achtergrond of geloofsovertuiging. Als coöperatie is solidariteit een van de pijlers van de P&V Groep. Wij vinden het dan ook belangrijk dat ons bedrijf een vertegenwoordiging is van de diverse samenleving waarin we leven.

Expected salary

Location

Anvers

Job date

Mon, 01 Jul 2024 23:15:24 GMT

To help us track our recruitment effort, please indicate in your email/cover letter where (vacanciesineu.com) you saw this job posting.

To apply for this job please visit jobviewtrack.com.

Job Location