servicekoordinator

Randstad

Job title:

servicekoordinator

Company:

Randstad

Job description

Motiveres du af en hverdag fyldt med varierende og administrative opgaver, hvor du er den, der sikrer, at alt går op i en højere enhed? Så er jobbet som servicekoordinator hos vores kunde i Esbjerg, en leverandør af tekniske løsninger og komponenter, måske noget for dig.om jobbetSom servicekoordinator vil du have en central rolle i at koordinere og administrere alle aspekter af kundens serviceprocesser. Dit arbejde vil omfatte samarbejde med både interne og eksterne interessenter for at sikre, at kundernes behov og forventninger opfyldes på en professionel og effektiv måde. Erfaring med Navision er næsten et krav, da det er en væsentlig del af dine daglige opgaver.Din kommende leder er en særdeles kompetent og behagelig person, som giver dig den fornødne opbakning, samtidig med at der stilles krav.Dine primære ansvarsområder er:

  • Projektstyring – sikre at ressourcer, deadlines og materialer går op i en højere enhed.
  • Koordinering af driften – dvs. samarbejde med de øvrige Supply Chain-afdelinger. Herunder: oprette ordrer, indkøbe materialer, rykke leverandører, samarbejde med sælgere.
  • Udarbejdelse af tidsplaner i samarbejde med den projektansvarlige.
  • Proaktiv kundekontakt via telefon og mail i relation til projekterne.
  • Tilbudsgivning.
  • Identificering og løsning af eventuelle udfordringer, der opstår undervejs.
  • Agere blæksprutte – og omstille sig hurtigt, når hastesager opstår.

om digVigtigst af alt er dit mindset og din lyst til at få tingene til at ske. Vi forestiller os også, at nedenstående kunne være en god beskrivelse af dig og din erfaring:

  • Erfaring fra lignende rolle med koordinering og administration af serviceopgaver – fx som ordrebehandler eller intern salgskoordinator/assistent.
  • Gerne teknisk erfaring – det kan fx være, at du har erfaring fra en lignende servicevirksomhed eller teknisk/håndværksmæssig erfaring.
  • Gode kommunikations- og samarbejdsevner.
  • Evne til at bevare overblikket og håndtere flere opgaver samtidigt.
  • God teknisk forståelse og interesse for at lære om vores produkter og services.
  • Kundefokus og en positiv, serviceorienteret tilgang.
  • Befinder sig godt i en kultur, hvor tingene går stærkt, og kan stille krav til kollegaer og leverandører.

Vi ser gerne ansøgere med erfaring inden for Navision/NAV/Dynamics eller tilsvarende.om virksomhedenUd over at være en solidt funderet virksomhed med et godt ry, så er virksomheden kendetegnet ved en sund og stærk kultur, hvor man altid går langt for at løse opgaverne. Der er godt kollegaskab, og man samarbejder godt på tværs af afdelinger – og både gensidig respekt og humor er vigtige dele af kommunikationen. Kunderne er primært i den grønne sektor, hvor der er stor vækst og udvikling. Virksomheden ligger tæt på de store indfaldsveje til Esbjerg, så du vil få nemt ved at komme til og fra arbejde – og da mødetiden er kl. 06:30, starter weekenden allerede til middag om fredagen.ansøgning og kontaktEr du nysgerrig, eller har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte seniorkonsulent Carina Smedegaard på 4880 8741. Alle henvendelser behandles fortroligt, og vi kalder løbende ind til samtale.om randstadHos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.

Expected salary

Location

Esbjerg, Syddanmark

Job date

Wed, 26 Jun 2024 22:37:38 GMT

To help us track our recruitment effort, please indicate in your email/cover letter where (vacanciesineu.com) you saw this job posting.

To apply for this job please visit jobviewtrack.com.

Job Location