HR Support

Location:
Amsterdam – Noord-Holland, Nederland, Netherlands
Salary:
Competitive
Type:
Permanent
Main Industry:
Search Finance, Banking & Insurance Jobs
Other Industries & Skills: 
Human Resources
Job ID:
130858063
Posted On: 
26 July 2024

   

Word jij enthousiast van het bieden van operationele en administratieve ondersteuning binnen het HR-domein? Ben jij een gedetailleerde professional die floreert in een omgeving waar geen dag hetzelfde is? Zo ja, dan hebben wij dé perfecte kans voor jou!

Bij Novo Nordisk zoeken we naar een toegewijde HR Support om ons team te versterken in ons Nederlandse filiaal! Als jij klaar bent voor een carrière die levens kan veranderen, twijfel dan niet langer en solliciteer vandaag nog!

Deze functie betreft een kantoorbaan met flexibele werktijden. Ons kantoor is momenteel gevestigd in Alphen aan den Rijn tot de zomer van 2025, waarna we volledig verhuizen naar ons splinternieuwe kantoor in Amsterdam.

De Rol

Als HR Support bij Novo Nordisk zul je:

-Operationele en administratieve ondersteuning bieden voor HR- en payrollprocessen : Je speelt een cruciale rol bij onboarding, offboarding en het beheer van personeelsgegevens, waardoor de aankomst en het vertrek van medewerkers soepel verlopen.
-Zorgen voor een nauwkeurige en tijdige verwerking van HR-transacties : Dit omvat het bijwerken van personeelsdossiers en het onderhouden van HR-databases, waardoor de gegevens altijd actueel zijn en toegankelijk voor relevante partijen.
-Verwerken van medewerkersverzuim, pensioenregelingen en beëindigingen : Hierbij waarborg je de naleving van bedrijfsbeleid en wettelijke vereisten, waardoor de rechten en plichten van medewerkers worden gewaarborgd.
-Fungeren als aanspreekpunt voor medewerkers en managers : Je bent beschikbaar om informatie te verstrekken over HR-beleid, procedures en programma’s, waardoor je een essentiële schakel bent in de communicatie binnen de organisatie.
-Samenwerken met HR-collega’s om complexe vragen op te lossen : Je werkt samen met collega’s om uitdagende vraagstukken op te lossen en indien nodig door te verwijzen naar de juiste partijen, waardoor je bijdraagt aan een effectieve en efficiënte HR-ondersteuning binnen de organisatie.

Deze rol biedt een kans om een tastbare impact te hebben op het dagelijkse functioneren van het HR-team en de organisatie als geheel.

Kwalificaties

Om in deze rol succesvol te zijn, stellen we ons voor dat je de volgende kwalificaties hebt:

style=”margin-bottom:11.0px”-
-MBO4, HBO, of studies relevant aan HR en administratie.
-Vloeiend in zowel Nederlands als Engels.
-Bewezen ervaring in het bieden van operationele en administratieve ondersteuning in de HR-afdeling van een sterk gereguleerde internationale of grote organisatie. Ervaring in de farmaceutische industrie of aanverwante velden is een pluspunt, maar niet vereist.
-Een klantgerichte mindset en een toewijding aan het leveren van hoogwaardige service.
-Het vermogen om vertrouwelijke en gevoelige informatie discreet te behandelen.

Sterke communicatie- en interpersoonlijke vaardigheden bezitten is belangrijk voor deze rol, gepassioneerd zijn over administratieve taken en in staat zijn om autonoom te werken. Bovendien zijn uitstekende aandacht voor detail en nauwkeurigheid in gegevensbeheer essentieel voor deze rol.

Over de Afdeling

Je wordt onderdeel van een fantastisch team bestaande uit drie getalenteerde individuen in verschillende rollen en senioriteitsniveaus. Je werkt voornamelijk samen met de HR Business Partner en de Senior Director of People and Operations, aan wie je direct rapporteert.

Werken bij Novo Nordisk

Wij zijn een trots life-science bedrijf en het leven is onze bestaansreden. We zijn geïnspireerd door het leven in al zijn vormen en gedaanten, ups en downs, kansen en uitdagingen. Voor medewerkers bij Novo Nordisk betekent leven veel dingen – van de bouwstenen van het leven die de basis vormen van baanbrekend wetenschappelijk onderzoek, tot onze rijke persoonlijke levens die ons motiveren en energie geven om ons best te doen op het werk. Uiteindelijk is leven de reden waarom we hier allemaal zijn – om ervoor te zorgen dat mensen een leven kunnen leiden zonder chronische ziekten.

Contact

We kunnen geen rechtstreeks verzonden cv’s accepteren, dien je sollicitatie in via de ‘Apply’ knop.

We zetten ons in voor een inclusief wervingsproces en gelijke kansen voor al onze sollicitanten.

Bij Novo Nordisk erkennen we dat het niet langer voldoende is om te streven naar het beste bedrijf ter wereld. We moeten streven naar het beste bedrijf voor de wereld en we weten dat dit alleen mogelijk is met getalenteerde medewerkers met diverse perspectieven, achtergronden en culturen. We zijn daarom toegewijd aan het creëren van een inclusieve cultuur die de diversiteit van onze medewerkers, de patiënten die we bedienen en de gemeenschappen waarin we opereren, viert. Samen zijn we levensveranderen.

Wij streven naar een inclusief rekruteringsproces en gelijkheid van kansen voor alle sollicitanten. 

Bij Novo Nordisk erkennen we dat het niet langer goed genoeg is om ernaar te streven het beste bedrijf van de wereld te zijn. We moeten ernaar streven het beste bedrijf vóór de wereld te zijn en we weten dat dit alleen mogelijk is met getalenteerde medewerkers met uiteenlopende perspectieven, achtergronden en culturen. Daarom zetten wij ons in voor het creëren van een inclusieve cultuur die de diversiteit van onze medewerkers, de patiënten die wij dienen en de samenleving waarin wij actief zijn, tot haar recht laat komen. Samen veranderen we het leven.

To help us track our recruitment effort, please indicate in your email/cover letter where (vacanciesineu.com) you saw this job posting.

To apply for this job please visit nl.tiptopjob.com.

Job Location