Ejendomsservicetekniker søges til Boligforeningen 3B, Hjortegården i Herlev

KAB

Job title:

Ejendomsservicetekniker søges til Boligforeningen 3B, Hjortegården i Herlev

Company:

KAB

Job description

Trives du med beboerkontakt og at have mange bolde i luften? Er du samarbejdende og stabil? Kan du arbejde selvstændigt men holder af at være en del af et fællesskab?Velkommen til Hjortegården – en del af Driftsområde BDu bliver en del af ejendomsdriften i Hjortegården, hvor vi er i alt 16 kollegaer med forskel- lige opgaver. Afdelingen har ca. 900 lejemål og er en del af Boligforeningen 3B, som er en del af KAB-fællesskabet, der administrerer ca. 68.000 almene boliger i hovedstadsområdet. Hjortegården er den største af seks afdelinger, som ligger i samme driftsområde i Herlev.Om stillingen
Din hverdag vil hovedsageligt bestå af også ejendomsservice i boligerne, kontakt med beboere i åbningstid og på e-mail og proaktiv deltagelse i de mangeartede opgaver, der følger med i driften af en stor afdeling.For at blive en succes i stillingen kræver det, at du har:

  • Evnen til at strukturere og prioritere opgaverne
  • Lyst til selvstændigt arbejde
  • Lyst til at være en del af et godt fællesskab
  • Et åbent, imødekommende og samarbejdende væsen

Vi tilbyder
Et spændende og alsidigt job med gode kolleger og arbejdsforhold. Du får gode muligheder for faglig og personlig udvikling samt efteruddannelse. Vi tilbyder løn, pension og øvrige vilkår efter gældende overenskomst samt kvalifikationer.I vores team sætter vi trivsel højt og har flotte trivselsmålinger. Vi fejrer vores succeser og mødes ofte, ligesom vi går det ekstra stykke for at hjælpe hinanden.Ønsker du at høre mere?
Du er velkommen til at kontakte serviceleder Benny Nygaard Andersen pr. mail .I perioden den 29. juni 2024 – 19. juli 2024 kontakt i stedet driftschef Mikkel Selander på .Søg stillingen på senest søndag den 4. august 2024.Stillingen ønskes besat snarest muligt.Det er en forudsætning for ansættelsen, at der kan indhentes en børneattest uden anmærkninger.

Expected salary

Location

København

Job date

Sun, 30 Jun 2024 01:27:37 GMT

To help us track our recruitment effort, please indicate in your email/cover letter where (vacanciesineu.com) you saw this job posting.

To apply for this job please visit jobviewtrack.com.

Job Location