Service Desk Manager Landbouwmachines – AMAZONE & Schmotzer

Kamps de Wild

Job title:

Service Desk Manager Landbouwmachines – AMAZONE & Schmotzer

Company:

Kamps de Wild

Job description

Wil jij een belangrijke rol spelen in het bieden van technische ondersteuning en het versterken van ons dealernetwerk in de agrarische sector? Kamps de Wild is op zoek naar een gedreven service desk manager voor de machines van AMAZONE & Schmotzer. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het aansturen van ons service desk team en zorg je voor soepele technische ondersteuning aan onze dealers en collega’s. In deze functie rapporteer je aan de Service Manager van Kamps de Wild BV.Service Desk Manager Landbouwmachines – AMAZONE & SchmotzerDe Service desk ondersteunt het dealernetwerk van Kamps de Wild (circa 55 dealers in Nederland) bij storingen door middel van telefonisch of digitaal advies of ondersteuning op locatie met reparatie of advies door service monteurs. Daarnaast handelt de afdeling garantieclaims van dealers af.Als Service Desk Manager stuur je een team aan bestaande uit twee technisch specialisten en een service monteur en ben je verantwoordelijk voor:Technische ondersteuning: Bieden van ondersteuning bij technische vraagstukken van dealers en je collega’s.
Leiderschap en strategie: Begeleiden, aansturen en ontwikkelen van het service desk team. Het uitwerken van strategieën om de technische ondersteuning binnen het dealer netwerk te versterken.
Operationele efficiëntie: Controleren van werkorders voor financiële afhandeling en tijdige verwerking van garantieclaims en fabrieksmodificaties.
Relatiebeheer en overleg: Onderhouden van contacten met leveranciers over ontwikkelingen, storingen en garantieclaims, het bezoeken van dealers voor evaluaties en ontwikkelingen en het organiseren van dealer/ service-meetings.Wij vragen

  • Afgeronde MBO/HBO opleiding richting agrarisch/technisch.
  • Aantoonbare affiniteit met de agrarische sector.
  • Technische kennis van landbouwmachines.
  • Ervaring met ERP systemen voor order- en claimverwerking.
  • Goede vaardigheid in Microsoft Office.
  • Leidinggevende ervaring.

Gewenste competenties

  • Sterk in plannen, organiseren en besluitvorming.
  • Teamspeler met uitstekende communicatieve vaardigheden.
  • Delegeren en klantgerichtheid, zowel intern als extern.

Wat bieden wij jou?

  • Een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring.
  • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen bij een fulltime dienstverband.
  • Een functie in een grote organisatie, maar met de charme van een klein team.
  • Werken in een organisatie waar we trots op zijn.
  • Ruimte om jezelf te ontwikkelen en kansen voor de toekomst in een groeiende organisatie.

Wie zijn wij?Kamps de Wild BV is één van Nederlands belangrijkste distributeurs van landbouwmachines. Wij staan sinds 1919 voor kennis en passie van en voor de landbouwtechniek en importeren op exclusieve basis van CLAAS, AMAZONE, BERGMANN, Schmotzer en NUCROP. We zijn een moderne distributeur, die efficiënte distributie combineert met maximale ondersteuning van onze dealers en eindgebruikers. Kamps de Wild heeft 4 vestigingen in Zevenaar, Veghel, Tijnje en Valkenburg.Onze vestiging in Zevenaar is distributeur van o.a. CLAAS, AMAZONE, BERGMANN, Schmotzer en NUCROP voor geheel Nederland. Ons goed getrainde, enthousiaste team werkt samen met ons uitgebreide dealernetwerk, waardoor onze landbouwmachines door Nederland worden gedistribueerd. Kamps de Wild BV maakt onderdeel uit van Royal Reesink.Interesse?Solliciteer direct via de . We zien graag jouw motivatiebrief en CV tegemoet! Wil je meer weten? Neem gerust contact op met Mart Arts, Service Manager, via 06-11539166.Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedureWaarom Kamps de Wild?Bij ons krijg je de kans om een belangrijke rol te spelen in het verbeteren van onze service aan dealers en het versterken van onze positie in de agrarische sector.Solliciteer nu en word een waardevol onderdeel van ons service team!

Expected salary

Location

Zevenaar, Gelderland

Job date

Wed, 10 Jul 2024 22:30:00 GMT

To help us track our recruitment effort, please indicate in your email/cover letter where (vacanciesineu.com) you saw this job posting.

To apply for this job please visit jobviewtrack.com.

Job Location