Manager Operations

HortiNed / Green Career Consult

Job title:

Manager Operations

Company:

HortiNed / Green Career Consult

Job description

Realiseer je graag internationale, innovatieve en geavanceerde tuinbouwprojecten met focus op kassenbouw en verwarming? Heb je leidinggevende capaciteiten en affiniteit met techniek? Ben je analytisch, stressbestendig en klantgericht? Dan zijn we namens HortiNed op zoek naar jou!Manager Operations
Allround, oplossingsgericht, betrokkenStandplaats: De LierWat ga je doen?HortiNed realiseert (turnkey) glastuinbouw-, verwarmings- en semi gesloten projecten veelal in Frankrijk. Jij bent (mede)verantwoordelijk voor de complete realisatie van deze projecten en voor het bewerkstelligen van grote klanttevredenheid. Als Intern verantwoordelijke manage je de planning & kwaliteitscontrole, bewaak je de budgetten en zorg je voor structuur. Je uitdaging is om samen met je projectleiders en werkvoorbereiders de projecten te laten voldoen aan de hoge technische standaarden. Daarnaast werk je nauw samen met de leveranciers en onderaannemers, onderhoud je intensief contact met je klanten en bied je de beste oplossingen vanuit de klant gedacht. Jouw toewijding draagt bij aan de lange termijn relaties met klanten en toeleveranciers.
In de uitvoering werk je nauw samen met de eigenaren om te waarborgen dat de verschillende soorten werkzaamheden goed op elkaar zijn afgestemd. Je begeleidt 3-4 medewerkers verdeeld over de verschillende afdelingen.Wie ben jij?

  • Je leidinggevende capaciteiten zijn goed ontwikkeld, je kunt makkelijk schakelen en bent niet bang beslissingen te nemen en de koers uit te zetten;
  • Organisatorisch en analytisch ben je sterk en je hebt een uitstekende helicopterview en een open blik;
  • Je houdt van open, eerlijke en directe communicatie en je bent bestand tegen de nodige werkdruk;
  • Je hebt je ervaring opgedaan in een technisch bedrijf en bij voorkeur heb je affiniteit met de glastuinbouw branche;
  • Je beschikt minimaal over HBO werk- en denkniveau;
  • Beheerst de Franse taal.

Aanbod HortiNedEen uitdagende functie in een internationaal bedrijf. Ieder project is anders waardoor er continue uitdagingen in het werk zijn. Je werkt in een leuk, betrokken en toegewijd team dat voor elkaar klaar staat. Naast de vele verantwoordelijkheden binnen de functie wordt het nadrukkelijk gewaardeerd als je meedenkt over de verdere optimalisatie van de bedrijfsprocessen. Tenslotte kun je uiteraard rekenen op een goed salaris en een prima pakket aan overige arbeidsvoorwaarden.SolliciterenBen jij geïnteresseerd in deze leidinggevende, technische en verantwoordelijke functie met veel afwisseling of wil je meer informatie, neem dan contact op met Johan Grootscholten, managing partner/senior consultant van Green Career Consult, bereikbaar onder mobiele nummer 06 38976049.
Sollicitaties via e-mail naar Johan Grootscholten,HortiNed gevestigd in De Lier, is al jaren gespecialiseerd in het ontwikkelen en realiseren van innovatieve glastuinbouwprojecten voor opdrachtgevers met focus op Frankrijk. De kassen worden veelal in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd, zodat ze kunnen inspelen op de wensen van de klant. Als allround organisatie zorgen zij er samen met hun partners voor dat ze de beste oplossingen voor hun klanten kunnen aanbieden en realiseren. Klanttevredenheid is namelijk prioriteit nummer 1.
Het bedrijf, bestaande uit zo’n 8 medewerkers, staat in de markt bekend als een kwalitatieve & innovatieve onderneming. Zij doen zaken met open vizier en dus is een juiste samenwerking binnen het projectteam van groot belang.
Hun bedrijfscultuur: teamgeest, openheid, meedenken, klaar staan voor elkaar en inbreng hebben. De organisatie is plat, de lijnen kort wat het mogelijk maakt snel te schakelen. Je aanstaande collega’s werken graag bij HortiNed vanwege het kwaliteitsniveau, de gerichtheid op vernieuwing, de leiding die zelf hard en slim mee werkt en de slagkracht van het bedrijf. Binnen dit bedrijf voel je je geen nummer maar de “baas”!

Expected salary

Location

De Lier, Zuid-Holland

Job date

Wed, 10 Jul 2024 22:24:01 GMT

To help us track our recruitment effort, please indicate in your email/cover letter where (vacanciesineu.com) you saw this job posting.

To apply for this job please visit jobviewtrack.com.

Job Location