Servicemonteur kraansystemen

ABUS Kraansystemen B.V.

Job title:

Servicemonteur kraansystemen

Company:

ABUS Kraansystemen B.V.

Job description

Als Servicemonteur bij ABUS Kraansystemen B.V. draag je een grote verantwoordelijkheid voor de veiligheid en betrouwbaarheid van de kraansystemen die aan jou zijn toevertrouwd. Je vertrekt vanuit huis met je servicebus naar klanten in de industrie en werkplaatsen. Je werkzaamheden bestaan uit montage, preventief onderhoud, periodieke inspecties, reparaties en het oplossen van storingen. Onze storingsdienst wordt gelijkmatig verdeeld onder de monteurs, maar dankzij ons hoogwaardige onderhoud is de druk op deze dienst laag.Bij ABUS streven we niet alleen naar tevreden klanten, maar ook naar tevreden monteurs. Jij bent het gezicht van ons bedrijf en krijgt volop de gelegenheid om je werk goed te doen. We beperken overwerk zoveel mogelijk en besteden veel aandacht aan jouw ontwikkeling door middel van interne en externe opleidingen.Wie zoeken wij?– Technisch mbo-diploma (richting Elektrotechniek is een pré)
– Een geldig rijbewijs B (rijbewijs BE is een pré)
– Niet bang voor werken op hoogte
– Proactieve houding, communicatief sterk en een representatieve instellingWat kan je van ons verwachten?– Een goed salaris afhankelijk van je kennis en ervaring. Dit kan in de loop der jaren groeien.
– Pensioenregeling bij Zwitserleven (beschikbarepremieregeling)waarbij ABUS 2/3 van de premie en de kosten voor het partnerpensioen voor haar rekening neemt.
– Een uitgebreid inwerktraject met in- en externe opleiding zoals o.a. VCA, Hoogwerker, Heftruck en EKH Keurmeester.
– Volledig ingerichte service bus inclusief hoogwerker, laptop en mobiele telefoon.Voor meer informatie bekijk onze bedrijfspagina (klik op ons logo bovenaan de vacature).Solliciteren?
Solliciteer direct via bovenstaande button.
Ben jij diegene die wij zoeken?!Wil je solliciteren of meer informatie over deze vacature?Neem contact op met Anouk Renkema:(06) 11 52 78 98
[email protected]Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Expected salary

Location

Nieuwegein, Utrecht

Job date

Tue, 09 Jul 2024 22:10:01 GMT

To help us track our recruitment effort, please indicate in your email/cover letter where (vacanciesineu.com) you saw this job posting.

To apply for this job please visit jobviewtrack.com.

Job Location