Meyers søger servicemedarbejder til kantine i Aarhus

Meyers

Job title:

Meyers søger servicemedarbejder til kantine i Aarhus

Company:

Meyers

Job description

Vi søger en positiv og udadvendt servicemedarbejder med interesse for mad, der har lyst til at varetage en bred vifte af opgaver i en af vores kantiner i Aarhus. Dine arbejdsopgaver vil primært bestå i at rydde af og vaske op, hjælpe med mødeforplejning og i det hele taget agere blæksprutte. Det er derfor et stort plus, hvis du har erfaring med værtsskab.Du kommer til at arbejde i en virksomhed, hvor vi laver unik kantinemad på restaurantniveau. Det betyder, at alt er hjemmelavet med fokus på høj kvalitet. Vi lægger vægt på et kompromisløst servicegen og sans for kvalitet og orden, så du kan være med til at skabe gode frokostoplevelser for vores kunder.Vi forventer, at du:

  • er serviceminded og smilende
  • har ordenssans og godt overblik
  • er proaktiv og engageret
  • er mødestabil og fleksibel
  • er en teamspiller med gode samarbejdsevner
  • har overblik og møder udfordringer med en positiv indstilling
  • trives med at arbejde i et miljø med højt tempo
  • taler og forstår dansk

Vi tilbyder:En arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt, samarbejde med dygtige kollegaer i et ambitiøst og uhøjtideligt arbejdsmiljø med entusiasme og madglæde. Vi værdsætter et godt samarbejde og passer på vores kunder og hinanden. Løn efter kvalifikationer og overenskomstmæssige satser. Der er tale om en fuldtidsstilling i timerne 08.00-16.00 mandag til fredag.Vi glæder os meget til at høre fra dig.Meyers er grundlagt af den gastronomiske iværksætter Claus Meyer og har i 30 år arbejdet for at fremme kvaliteterne i den danske madkultur. Med særlig omtanke for bæredygtighed, økologi, klima og gode arbejdsforhold opererer Meyers på alle niveauer i værdikæden fra jord til bord. Hver dag knokler vi for at gøre en forskel for mennesker i alle aldersgrupper og livssituationer gennem ubetinget værtskab og vedkommende måltider. Netop derfor opfordrer vi alle til at søge et job hos Meyers uanset køn, alder, etnicitet, seksualitet, handicap og religion.Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakteFlemming HolmTlf.: +45 22 31 25 96Ansøgningsfrist:
18. juli 2024

Expected salary

Location

Aarhus, Midtjylland

Job date

Thu, 20 Jun 2024 01:37:13 GMT

To help us track our recruitment effort, please indicate in your email/cover letter where (vacanciesineu.com) you saw this job posting.

To apply for this job please visit jobviewtrack.com.

Job Location