Service monteur

Carrière Uitzendbureau

Job title:

Service monteur

Company:

Carrière Uitzendbureau

Job description

In het kort:Vind jij ook dat de agrarische sector in Benschop veel te bieden heeft en sleutel je graag aan machines van merken als John Deere? Lees deze vacature dan snel door en solliciteer voor Service Monteur in Benschop! Goed werk!Over de functie:Als servicemonteur ben jij de spil van onze werkplaats. Samen met je team ben je verantwoordelijk voor het onderhouden, repareren, aanpassen, keuren en afleveringsklaar maken van het grootste aanbod tuin- en parkmachines in Nederland. Denk hierbij aan grasmaaiers, compact tractoren, robotmaaiers en gators. Je werkt aan A-merken zoals John Deere, Roberine en Stihl, wat je werk een stuk fijner maakt. Als servicemonteur heb je volop contact met klanten, je ondersteunt hen bijvoorbeeld op locatie met onze servicebus.Over het bedrijf:De tuinbouw is groot in de regio van Benschop. Veel van de klanten zijn dan ook werkzaam in deze sector of in de akkerbouw. Het unieke aan deze vestiging is dat ze zowel een groot assortiment in landbouwvoertuigen als in Tuin en Park machines hebben. Met een focus op John Deere en een groeiende markt voor AVR, Lemken, Volvo en Kramer, zet het team in Benschop zich met veel passie in voor haar klanten. Één team, één taak! Dit is wie zij zijn, en voor staan. Zeker op de vrijdagmiddagborrel en onze teamuitjes zetten wij in op hoog niveau in teamsfeer. Hun showroom en werkplaats is voorzien van een moderne en praktische inrichting en de nieuwste innovatieve apparatuur.Wat wij vragen:

  • (Ruime) ervaring met het sleutelen aan trekkers, of vrachtwagens en eventueel monteurs die goed kunnen sleutelen aan overige grote motorvoertuigen
  • Mbo-diploma niveau 3 of 4 in de richting werktuigbouwkunde, landbouwmechanisatie, hydrauliek of elektra
  • Iemand die van techniek houdt en precies te werk gaat, het aantal jaren werkervaring maakt ons niet uit
  • Rijbewijs B

Deze punten zijn heel belangrijk om aan het werk te gaan als Monteur Landbouw in Benschop. Ook zijn ze benieuwd naar wie jij bent. Benieuwd naar jouw talenten, achtergrond en ideeën. Verras ze!Wat wij bieden:

  • Salarisindicatie: 2500-3000 (junior), 3000-3500 (medior), 3500-4000 (senior)
  • 27 vakantiedagen
  • Alles kan in overleg, transparante werkomgeving
  • Hobbymatig sleutelen in de werkplaats? Dat mag!
  • Ben je nog geen Service monteur en ben je benieuwd naar de opleidingsmogelijkheden? Dan kan daar naar gekeken worden.

Meer informatie:Maak jij werk van deze vacature Monteur Landbouw in Benschop? Solliciteren kan al binnen 2 minuten. Heb je vragen? Magdalena Wyzinska geeft antwoord via 06 82 98 86 83 (appen kan ook) en [email protected] .Goed werk!

Expected salary

€2500 – 4000 per month

Location

Benschop, Utrecht

Job date

Wed, 03 Jul 2024 06:12:19 GMT

To help us track our recruitment effort, please indicate in your email/cover letter where (vacanciesineu.com) you saw this job posting.

To apply for this job please visit jobviewtrack.com.

Job Location