Servicemedarbejder

Moment

Job title:

Servicemedarbejder

Company:

Moment

Job description

JobbetVil du være med til at gøre en forskel for DSB-kunders rejseoplevelse, og trives du godt i et pulserende miljø? Vi søger lige nu erfarne fuldtids servicemedarbejdere til DSB på Hovedbanen til både hverdags- og weekendvagter.ArbejdsopgaverSom servicemedarbejder vil du skulle indgå i et team af engagerede kolleger, hvor I sammen Hjælper DSB med at promovere deres check-in app samt instruere i brugen af den. Din rolle vil have en stor indvirkning på rejseoplevelsen og det bliver din fornemme opgave at sikre kunderne en positiv og tryg oplevelse. Du skal kunnne henvende dig til de rejsende og aktivt spørge dem om de kender til app’en og det er derfor vigtigt at du trives i at være opsøgende.DSB-rejsende kan være tidspressede og stressede, og du skal derfor være i stand til altid at møde dem med et smil. Der er altså tale om en meget serviceminded og udadvendt rolle, hvor du bliver virksomhedens ansigt udadtil og vært for DSB i passagernes øjne.Din profilJobbet som servicemedarbejder kræver, at du er udadvendt og mangfoldig. Det er derfor vigtigt, at du er imødekommende, en god kommunikator og har en naturlig autoritet.Herudover forventer vi, at du:

  • Har et stort servicegen og ønsker at gøre en forskel for DSB’s kunder.
  • Taler både dansk og engelsk.
  • Er smilende, serviceminded og tålmodig – også i pressede situationer.
  • Er omstillingsparat og fleksibel.
  • Er god til at arbejde i teams og er en god kollega.

Du vil få grundig oplæring i de første 14 dage, så du er godt klædt på til at imødekomme de rejsendes behov. Du vil endvidere modtage al nødvendig information forud for din første arbejdsdag.Arbejdstid og lønDu skal være indstillet på at gå og stå det meste af din vagt, dog vil der være indlagt pauser til blandt andet frokost i din 8 timers arbejdsdag.Arbejdstiden er mandag-fredag kl. 9.00 – 17.00 og lørdag-søndag kl. 9.00-17:30, hvor du arbejder hveranden weekend.Du vil komme til at kende din vagtplan for en måned ad gangen.Der er opstart 1. juli og vikariatet løber over 2-3 måneder. Vi holder samtaler løbende, så tøv ikke med at sende din ansøgning.Transport til og fra arbejde vil være selvbetalt.Lønnen vil være iht. overenskomst.

Expected salary

Location

Hovedstaden

Job date

Wed, 19 Jun 2024 00:35:36 GMT

To help us track our recruitment effort, please indicate in your email/cover letter where (vacanciesineu.com) you saw this job posting.

To apply for this job please visit jobviewtrack.com.

Job Location